wat te vieren?
Gisteravond at vriendinnetje E. bij ons, en het was nog steeds heerlijk warm weer buiten, dus besloot ik buiten te eten.Het word dan toch al snel weer iets met de bbq.( hoe leuk).Wat wij allen hier erg lekker vinden. Nu denken velen, he bah, weer... bbq, das altijd heul veul vlees en pindasaus. Nou dat hoeft dus helemaal niet.Je kunt met je gewone avondeten ook heerlijk bbq-en.Wij aten asperges. Oh jah, als voorafje had ik de schilletjes en uiteinden vande asperges tot een boulionnetje laten trekken en dat weer gezeefd ,op smaakgemaakt met boulionblokje, schepje bloem staafmixeren tegen klonten en een half pakje hamreepjes , verse peper...erover...echt vreselijk verrukkelijk. De asperges werden ( geschild, in olijfolie,thijmtakjes erbij en met zeezout besprenkeld) gegrild, tot ze lichtbruin verkleurden en de aardappeltjes had ik van te voren gekookt en in parten gesneden,af laten koelen en een scheut olijf olie met een flinke lepel pesto husselen en dan eve...