vrijdag 16 april 2010

blogverjaardag- evolutietheorie


Als een soort van eencellige, noem me een pantoffeldiertje, zo begon ik ...ik krabbelde wat met mijn trilhaartjes en tiepte voorzichtigjes wat letters/woorden en zelfs hele volzinnen , verhalen en jahwel bijna een boekwerk ondertussen. En ik groeide en evolueerde en nu ben ik dan zo ver....1 jaar.....groei,groei,groei...ik ben nu zo ongeveer een naaktslak.
En gelijk de dikke trage naaktslakken in mijn tuin,zo traag gaan en glibberig gaan mijn gedachten door het tuintje van mijn bloggebeuren.En gelijk de slakken zie je mij schijnbaar doelloos heen en weer glibberen.En voor de oplettende kijker een glanzend zilveren spoor achterlatend, wellicht leuk om naar te kijken maar verder vrij zinloos.
En soms vraag ik me af.... doorgaan of ehm juist niet?
Naja zoals bij een verjaaardag hoort....eeen give-away.....je kent het wel
Maar nog even kort de regels.... geef een reactie en je doet ene keer mee, volgers 2 keer :-), de winnaar word getrokken door mijn peuterige zoon... ( volgende week vrijdag)
Ohhhh wou je weten wat je kan winnen?? Hmmmm das een verrassing, maar er zit in ieder geval een leuk ehm streek produkt in :-)

31 opmerkingen:

 1. Oooh gefeliciteerd !! Daar moet op geborreld worden !! En ik doe natuurlijk mee, DUBBEL ;-) Wie weet win ik nou eindelijk eens wat hihihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeeeeeeerd! Met je eenjarige jubileum!!!
  Nou, ik hou wel van verassingen hoor, dus kom maar op! Ik volg je al, dus das al "in the pocket"! Ik plaats ook nog een link naar je blog op mijn blog, das wel leuk ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joehoeoeoeoe een heuse silliesullie-give-away omdat je 1 jaar blogt! Van harte gefeliciteerd en dat er nog maar vele jaren mogen volgen!

  Groetjes Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 4. YES!!!!
  Proficiat enne ik vind je geen slakje hoor, maar een hele grappige woordkunstenaar die lekker kan relativeren ondanks haar drukke spitsuurgezinwerkendemoederbestaan. Ondanks? Misschien wel vanwege.....
  Nou, ik doe ook graag mee en ik volg je ook al, dus dat is 2 x kans: hoera! Enne, ik ben heel benieuwd naar die streek van jouw peuter of was het nou streekprodukt, naja, dat is jouw peuter zelf ook. Dus

  Borrelze en ik toast virtueel wel met je mee, uurtje of 5?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Sillie, gefeliciteerd met je blogverjaardag! En blijf vooral doorgaan. Ik geniet van je slakkerige schrijfsels en ben dol op zilverige sporen :-)
  Groetjes, Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tja ik zie je ook niet echt als een slak hoor, want die vind ik nou niet zo geweldig en lezen bij jou toch zeker wel. al lees ik nog niet zo erg lang mee. gefeliciteerd in ieder geval! leuk een give away. helemaal als t een streekverrassing is.Veel succes nog met bloggen en op naar de 2 jaar! groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd.
  welke kant je ook op gelibberde ik las het graag!
  leuk zo'n give away-- ik doe mee-ik doe mee.
  groetjes Kronova

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De meiden zijn verplicht stokstijf rechtop te zitten, want die haren moeten op z'n minst tot in het gemeentehuis goed blijven. En ik zit nu even tussen haren doen en kleding aantrekken in en wat doe je dan? Je gaat bloggen! ;-)

  Gefeliciteerd met één jaar bloggen! Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd, naaktslak! Natuurlijk ga je door. oe je het niet voor jezelf dan toch wel voor ons die nog wel wat meer evolutie willen zien (-; Ik geniet in ieder geval wel van je schrijfsels.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd hoor en nog lang doorschrijven, want ik kom graag bij je lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zinloos is wel het laatste woord dat bij me opkomt! Ik reageer lang niet altijd; lees wel al je blogs, met plezier. Dusse ... we want more, we want more!

  P.S. Dankjewel voor je lieve reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nou, dat is leuk voor je! Een eenjarig bestaan. Vieren hè! Vooral blijven schrijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd!!!!! Ik lees nog geen jaar je blog....maar ik volg je nu al wel een tijdje...duss...jaaaa..ik doe graag mee. Ik vind dat je een erg leuke schrijfstijl hebt....en heb diepe bewondering voor je dat je met je drukke gezin...je wisseldiensten...ook nog tijd hebt om je zilveren sporen uit te zetten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk geschreven!...En van harte hoor...dat je maar mag ontplooien tot een duizendpoot!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ondanks dat je voor jezelf een beeld hebt van je blogs heb ik toch weer een hééééél ander beeld... Gewoon lekker door bloggen in de beperkte tijd die je hebt.
  Enne,... ik wil meedoen - ik wil meedoen.
  Succes ermee verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hee hallo,
  gefeliciteerd hoor met je blogverjaardag. Ga alsjeblieft lekker door met je verhaaltjes en verhalen, ik geniet er van, je bent volgens mij een leuk gek mens, haha, heb ik ook wel es een beetje last van.
  Enneh.. rust af en toe es effe uit zou ik zeggen.. die slakken doen het ook rustig aan toch ;-)
  groetjes,
  wilmi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Enne vooral doorgaan, hoor. Het is zo heerlijk herkenbaar wat je neerschrijft.
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd!!!!! Ik ben bijna ook zo ver! Ik doe mee, maar ik weet niet of ik een volger ben. Ik reageer in ieder geval wel regelmatig en je staat in mijn bloglijst..... Genoeg redenen om mij twee keer mee te tellen?
  Het valt me trouwens wel op dat je ineens een heleboel racties hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hiep hoeraaaa! ik lurk hier vaak, reageer af en toe, heb een hekel aan naaktslakken maar jij bevalt me wel ;) hoop dat je vooral blijft doorgaan! en ik heb me gelijk aangemeld als volger! :) jahoeooeoe, ben dol op verrasingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jahaaa, ik doe mee. En weet je wat, ik word ook gauw volger, want dat was ik nog niet officieel. Dubbel kans, YES!!!

  En natuurlijk heel erg gefeliciteerd, want bloggen is gewoon hartstikke leuk en wij vinden het allemaal hartstikke leuk om mee te lezen!
  Nog vele jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Proficiat!!!
  Ik lees je trouw vanaf je eerste blog. Natuurlijk doe ik mee! Blijf vooral doorgaan.
  Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 22. gefeliciteerd met je 1 jaar. Hou het nog maar een paar jaar vol ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik geniet altijd weer van schrijfsels. Zo af en toe reageer ik eventjes. Net zoals nu. Winnen doe ik nooit iets dus eens kijken of het nu wel gaat lukken;-) Gr. Lege Zakken Vrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik lees al een tijdje stilletjes mee. Ik geniet van je grappige schrijfstijl. En van de herkenbaarheid van je verhalen.
  Mijn eigen blog nadert zijn 6e verjaardag. En niets is leuker dan teruglezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Na uiteindelijk met veel terug lezen alles gelezen te hebben ga ik je eerst feliciteren!
  Ik heb het een aantal keer geprobeerd maar hield t niet vol t bloggen!
  Op naar een volgend jaar!
  Enneuh ik ding graag mee hoor!

  Groetjes
  Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Al 1 jaar!
  Je moet niet stoppen hoor. Ik geniet elke keer weer van je leuke, spontane en soms herkenbare verhalen!
  Het leven word juist mooier door die "glanzende zilveren sporen" (mooi gebracht!).
  Gefeliciteerd en op naar je tweede verjaardag!!!

  Groetjes

  PS: Tuurlijk ding ook ik graag mee maar jij geeft ons jouw verhalen al kado! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Al 1 jaar lekker aan het bloggen, fijn! Je moet nog niet stoppen hoor, want ik geniet telkens met volle teugen van je blogs en je tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Vooral dóórgaan!
  1) Je hebt een leuke, onderhoudende en ontspannende manier van schrijven.
  2) Bovendien is het leuk voor later om nog eens terug te lezen. Op deze manier houd je eigenlijk een soort dagboek bij dat je kinderen (als ze ontpuberd zijn) ontzettend leuk vinden om te lezen.
  3) De foto's van de kinderen vind ik leuk en soms ook ontroerend om te zien, zoals die foto die nu op je blog prijkt van de twee 'kleintjes' in het bed.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoi! Wat leuk dat je ook al weer een jaar blogt! Van harte gefeliciteerd hoor!!
  (enne...stoppen gaat niet hoor, het is gewoon een verslaving...)
  Geniet er van en groetjes van mama lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd meid! Hieprdepiep hoera je log is jarig!

  Berrie-nog-wat zou bij de soundmixshow hebben gezegd "voorrrrral doorrrrrgaan".

  Ik zeg gewoon: ik lees graag je logjes, wta mij betreft nog many happy returns!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...