dinsdag 13 april 2010

werk@night

Poe poe poe, ik ben weer terug getransformeerd hoor, van het nachtuiltje die ik de afgelopen weekend weer eens was, naar de dagvlinder die ik nu weer ben.En ik kan je wel vertellen, het was weer niet gemakkelijk, want ik was weer vreselijk moe.Het lijkt tegenwoordig echt wel of ik altijd en eeuwig moe ben... zeker als ik mijn eigen blogjes erover na lees, maar heus het valt over het algemeen gerust mee....
En eigenlijk ben ik s nachts geen vriendelijk nachtuiltje,(thuis),nee k ben eigenlijk meer een soort van enge vleermuis, waar je heel erg voor op moet passen, want hondsdol....gevaarlijk dus...(zo moe)

8 opmerkingen:

 1. Pffff moe zijn, daar word je toch zo moe van!
  Als ik echt moe ben kun je wel zeggen dat ik dan niet transformeer in een vleermuis maar in een eng monster of zo, in die trant dus!
  Fijne week nog verder dan maar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben blij dat je weer een dagvlinder bent :-) die kunnen zo lekker borrelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nachtdiensten draaien is ook zwaar! Maar ik vond het nooit zo erg, maar je moet altijd wel weer even je draai vinden!

  Kom lekker bij zou ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mij nou zo moeilik lijkt is het blijve nomschakelen tussen dag- en nachtdienten. continu je bioritme om moeten gooien....dan moet je fysiek denk ik wel heel sterk in elkaar zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vreselijk moe zijn.
  Ik hoop dat je je snel uitgerust zult voelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, ik vind dat wel sympathiek, zo'n gevaarlijke vleermuismoeder. Ben je overigens op je werk ook gevaarlijk 's nachts, of alleen thuis?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En dan nog even serieus: het lijkt mij ook ontzettend zwaar, wisselende diensten. Zeker als je ook nog een huishouden te runnen hebt met kleine (en puberende) kinderen! Ik trek het nu al niet als ik eens een keertje om twaalf ipv om half elf slaap...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt ook mij verschrikkelijk zwaar! Ik heb diep respect voor je....nachtdiensten draaien....en ook nog je gezin draaiende te houden.
  Petje af!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...