zaterdag 15 september 2018

Insta-dingesen


Hierboven een voorbeeld van mijn jongste zoon, die 10 jaar oud, jaja, ook graag een instagram-foto-dagboek wilde beginnen...
Moeilijk vind ik dat wel, want eerlijk gezegd vind ik dat te jong. (punt.uit. wat een ander doet/vind moet een ieder zelf naar eer en geweten doen hoor).
Maar....ik zie wel dat het fotografie aspect aan de hele zaak wel creatief stimulerend kan zijn, en zeker voor kinderen van deze tijd ...ja hij mocht een insta-account.
En zo is hij dus bij tijd en wijle druk met leuke foto's maken van zn lego vriendjes, en ontdekt hij elke dag nog nieuwe invalshoeken en geniale meesterplannen...
Nou schijnt het dat instagram verslavend kan zijn en dan met name de likes krijgen....persoonlijk zie ik wel dat hij benieuwd is hoeveel likes hij heeft, maar hij kijkt op insta, die ene minuut waarop hij een fotootje plaatst...eens in de zoveel dagen . 
dus ik denk dat het wel meevalt, daarbij staat zijn account bij mijn man op de smartfoon en kan hij er op geen ander apparaat op komen( nog niet in ieder geval, maar als dat wel gebeurt zien we t dan wel weer)
Voorlopig zien wij en hij het gewoon als een soort fotodagboek voor de lego popjes :-)

5 reacties:

Blogger huis tjokvol zei...

Hihi,mijn dochter van bijna 10 wilde graag facebook,ik vond en vind dat veel te jong ,maar toch heeft ze eennacvount,ze heeft alleen ons en familie verder als vriend en ze wilde gewoon erg graag steeds kijken op de weggeefhoek ,daar was het haar om te doen ,en ze mag Bergens op regeren of er op zetten zonder mijn toezegging ,en eerst zat ze er veel op maar dat zakt nu al af ,hihi ,ik hou het onder controle

15 september 2018 om 11:41  
Anonymous Mrs. T. zei...

Altijd een beetje spannend als ze ermee beginnen, maar volgens mij wordt hij goed begeleid.

15 september 2018 om 23:02  
Blogger Jo en joh zei...

Lijkt me ook lastig maar ja iedereen doet het. Goed in de gaten houden dan maar!

16 september 2018 om 09:15  
Blogger Sandra zei...

Hier dochter net 10, ook met een insta-account, wel met slotje en wel met de afspraak alleen mensen toe te laten die ze ook echt (irl) kent.

16 september 2018 om 13:23  
Blogger Nicole orriĆ«ns zei...

Zo lang hij niet te vaak kijkt is het vast wel in orde. Maar ik snap wel je bezorgdheid.

18 september 2018 om 09:35  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage