dinsdag 20 oktober 2015

Echt totale mislukking

Die enorme berg boerenkool, deed mij natuurlijk geïnspireerd raken, en ik wilde graag boerenkoolchips maken.
Op de diverse kook/foodblogs zag het er heerlijk uit, smakelijk en gezond. KLIK en KLIK
Ik had visioenen, van mijn kinderschare die ipv die gekochte zakjes chips, nu dan mijn zelfgemaakte boerenkoolchips in dezelfde gretigheid naar binnen zouden smikkelen.
Bovenstaand liggen de boerenkool, klaar voor een sessie in de oven, tot zover lijkt het er echt nog goed op.
Na 10 min op 180 graden komen er blauwe rookwolken uit de oven en ruikt het ehm nogal verbrand...... 
Poging 2, ze zien er net zo uit als op de foodblogs, maar smaken echt AFGRIJSELIJK! 
Natuurlijk heb ik nog meer boerenkool,ik zou nog ene poging kunnen doen, maar ik hou ermee op,mijn huis stinkt nog steeds  vreselijk, en ik ben weer een illusie armer.
Die van "gezonde"chips= lekker zeg maar ....

11 opmerkingen:

 1. Jeetje, arme boerenkool... Het ziet er niet uit als iets dat ik in mijn mond wil doen. Ik vind dit een erg leuke post moet ik zeggen. Weer eens wat anders dan van die perfecte gerechten : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bleh dat ziet er niet lekker uit,wel zielig hoor voor jou dat het is mislukt en ook dapper van je dat je dit hebt gepost,op naar de volgende uitdaging zou ik zeggen en die mislukt vast niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boerenkoolchips is toch net zoiets als... harembroeken ofzo.
  't Is echt vreselijk maar omdat we allemaal op het hardst roepen dat zooo geweldig is, geloven we het nog ook. Terwijl we van binnen best weten dat het dat helemaal niet is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel dapper dat je het hebt geprobeerd. Dat dan weer wel. En als het wel was gelukt had ik het ook gemaakt. Maar helaas. Ben blij dat jij het geprobeerd hebt en er verslag van doet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het lijkt me al niets als ik t zo bekijk op de foto's........ die blogs hebben natuurlijk wel altijd profi foto's en dat moet ook want er moet verdiend moet je maar denken... Maar er vast ook niets mis met een lekkere boerenkoolstamppot toch? En de restjes kunnen natuurlijk opgebakken op brood de andere dag..... Jammie!
  Gr Petradepooh

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wie niet waagt, wel jammer dat het niet is wat het wezen moet. Ziet er niet echt smakelijk uit. Ach weet je dat ook weer. Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, brrrrr... Ik sla een rondje over!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het stoer dat je het geprobeerd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sorry trekt me niet aan bah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hilarisch :) probeer ik ook maar niet denk ik! Chips van pastinaak, zoete aardappel en rode biet maakte ik wel al en zijn heel lekker. In het begin ook wat stuntelen.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

bullet journal, wat en waarom en hoe ik het doe

Al vele jaren werk ik/wij met een weekmenu, gewoon omdat dat in ons geval nu eenmaal handiger was/is. Zelf werk in onregelmatige diensten e...