vrijdag 16 oktober 2015

Blote voeten in de koudere maanden

Zelf loop ik nogal graag met blote voeten in de zomer, lekker in mn slippertjes, liefst nog zonder, maar dat is buiten niet echt lekker.
Een van de dingen van het kouder worden in de herfst, wat ik niet zo fijn vind, is het moeten dragen van sokken, en dichte schoenen, maar t zijn toch t meest de sokken die ik vervelend vind.
Wat ik dan nu gedaan heb? Ik kocht mijn eerste paar UGGs, vorig jaar kocht ik al een paar nieuwe heerlijk warme UUGs, voor mijn jongste dochter op marktplaats, omdat zij enorm veel last van pijnlijke wintertenen had. KLIK

En diverse UGGs lovers zag ik met hun blote poten voeten in en uit hun UGGs stappen. (en ook blogger vlijtig liesje van oa blog huisvlijt loopt op niets lievers, en zij kan er ook nogal aanstekelijk lyrisch over doen hoor)
Eerlijk gezegd, met je blote voeten in dat zachte schapenwol, het leek me heerlijk, ze moesten alleen niet zo gruwelijk lelijk zijn die UGGs, met hun eendevoeten/plattepotenlook.....
Ik keek zo eens rond op marktplaats voor heel iets anders en toen kwam ik deze uggs tegen met leuke lederen vetertjes en een guitige bontrond en geen platte ronde voorvoetlook, ik was meteen verkocht,
een korte snelle mailronde later waren de nieuwe!!! laarzen al onderweg en de volgende dag binnen.
Ja, ik noem ze gewoon nieuw , want de vorige eigenaar had er maar 2 x op gelopen ofzo en zo zagen ze er ook helemaal uit, nieuw!
(foto is een beetje blurry door het slechte donkere wintermaandenlicht )KLIK hier te zien op de uggs-site welke het zijn
Ik zeg maar een ding:
HOE HEERLIJK!
Blote voeten in de winter, het kan! 
Nu wil zelfs mijn oudste dochter een paar, wat wel bewijst dat ze echt leuk zijn nietwaar?
 

8 opmerkingen:

 1. Blij dat je er blij mee bent :) Op naar een koude winter!
  Persoonlijk zijn ze niet mijn smaak. En dan druk ik me zachtjes uit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aha! Zie je nou wel : )
  Uggs zijn heerlijk!

  Je hebt hele leuke gekocht Sillie! Want dat ze meestal nogal lelijk zijn, kan ik helaas niet ontkennen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze lijken me ook heel erg fijn. Afgelopen winter ook echt pijn in mijn voeten gehad van de kou, ondanks met schapenwol gevoerde leren laarzen. Houden ze zich ook een beetje met nat weer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze zeer goed ingesprayed met zo'n schoenenspray en tot nu toe nog droog gebleven, maar ja t is wel suède he?.....tricky met nat-modder.

   Verwijderen
 4. Dan weet je in ieder geval zeker dat je geen koude voeten zult krijgen. Ik heb de sokken ook maar weer aangehesen. Zo niet mijn ding sokken. Ik heb de hak meestal op mysterieuze wijze bovenop mijn voet zitten!? Mijn kinderen wijzen me daar herhaaldelijk op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sodefrot, die nieuwprijs! Veel loopplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er mooi uit. Heb je niet een hekel aan dat geveter?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn jongste nam ooit een paar voor me mee uit Australië. Ik vind ze eigenlijk niet mooi .... maar ze zijn zó lekker warm. Ik draag ze alleen binnenshuis met blote voeten, heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

bullet journal, wat en waarom en hoe ik het doe

Al vele jaren werk ik/wij met een weekmenu, gewoon omdat dat in ons geval nu eenmaal handiger was/is. Zelf werk in onregelmatige diensten e...