zondag 5 oktober 2014

Speelgoed museum

Ik vind het eigenlijk wel een beetje zielig klinken, het speelgoed museum.....In gedachten zie ik afgedankte kasten en planken vol verkleurd speelgoed, jarenlang stof verzamelen in statische uitstallingen, die vooral leuk zijn voor fanatische verzamelaars en ehm zeer bedaarde groepen mensen.
Tegelijkertijd krijg ik visioenen aan een wereld waarin het kind geen kind meer is/kan//mag zijn. Maar direct met volwassenspeelgoed speelt, de ipad etc....of nog erger, een wereld zonder spel, zonder kinderen......
Hm jah ik heb een zeer rijke fantasie. In werkelijkheid was het echter geheel anders, het was er superleuk en uitdagend ingericht en de 2 jongste kinderen die we mee hadden ( naar het familie feestje dat daar gehouden werd) genoten met zeer volle teugen, en eerlijk gezegd vond ik het zelf ook erg leuk!
Hier de link voor belangstellenden KLIK.

Zeker de knexx tijdelijke ? compositie is geweldig! je wil meteen ook aan de slag leuke dingetjes gaan bouwen en dan de poppenzaal( zo noem ik het dan maar eventjes) wauwie, de meisjesharten jong en oud en daartussen in gingen er beslist sneller van kloppen.( oh en merulala: ze hadden zeer veel leuke poppehoofden ook :-) )

Het was jammer dat onze jongste zoon een beetje raar van een driewielertje afviel, daarbij zijn rechterarm die in het gips zit beschermend in de lucht hield en ehm daarom nu ook een hele zere linkerpols heeft.

3 opmerkingen:

  1. Auw, arme jongste zoon! Mijn oudste zat ooit met twee armen in het gips, was erg lastig

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ai klinkt niet best.
    Hopen maar dat het meevalt.

    Beterschap voor de kleine man!

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...