zondag 13 april 2014

Van huisvlijt

Daarmee bedoel ik dat ik van de zeer bevlogen  blogger van oa het blog huisvlijt de very inspiring blog award heb door gekregen. Van vlijtig Liesje van huisvlijt vind het  leuk en ook knap wel dat ze elke dag een nieuw blog publiceert, ik vind het altijd gezellig om daar te lezen. Vlijtig Liesje bedankt voor het doorgeven van de award,  altijd leuk om je gewaardeerd te voelen .

De regels van de Very Inspiring Blogger Award

  1. Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en linkt ook even terug naar diegene.
  2. Kopieer de regels en Show off that award!
  3. Deel 7 dingen of leuke feitjes over jezelf.
  4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen, en deel je blogpost met ze.
  5. Laat de award duidelijk op je website zien en volg degenen die je genomineerd hebt op Bloglovin’.
Vertel 7 dingen of leuke feitjes over jezelf.


1 Ik hou van zee, strand en frisse lucht, gelukkig woon ik op 2 km afstand van het strand. Elk jaargetij fijn om te wandelen en het hoofd leeg te laten waaien.
2 Kamperen vind ik helemaal te gek, lekker veel in de buitenlucht, ook als het wat frisser is, veel natuur en dan ook het feit dat je met zo weinig spullen toe kunt. ( oke oke , als je alles in de auto en klapkar in moet pakken, lijkt het veel, maar het is slechts een fractie van al je bezittingen ....dan kom je thuis en denk ik wel eens, ik zou wat weg kunnen doen :-).... maar dan volgt de vakantie was en het opruimen van de kampeerspullen en dan verzand dat weer een beetje....maar ooit gaat het me lukken!
3 Ik hou van dieren, we hebben een fijne hond en een lieve kat, een pot met eitjes van wandelende takken en buiten staat een bak met kikkerdril-waarvan de meeste reeds kikkervisje zijn geworden, maar ik zou het dolleuk vinden om zelf een ezeltje te hebben, dat vind ik zulke geweldige grappige beesten, helaas hebben we daar geen ruimte voor bij ons huis.
4 Ik loop het liefst op blote voeten.
5 Ik ook erg van bloemen ( en planten en mijn minimoestuin) hou en ik dus zeker altijd een bos echte bloemen in de vaas heb staan, ze maken me gewoon vrolijk, bloemen, en als je goed naar ze kijkt, zijn ze dan niet echt prachtig?
6 Ik heb een tante Bep, uit den Haag en die leest al jaren stilletjes mee,
   Hoi Tante Bep! hoe is het ermee?
7 Ik heb een hekel aan die zogenaamde 2-deling in de categorie moeders. De werkende moeder versus de thuisblijfmoeder. Ik zie/voel hem namelijk niet in het echt. Ik vind dat ik als werkende moeder (met part-time baan) naast mijn werk veel thuis ben met/voor mijn kinderen en het huishouden. En tegelijkertijd vind ik het ook erg leuk om te werken, met collegaatjes etc en fijn dat in geval van nood, zoals idd bij(v) echtscheiding (wat ik zoals je wellicht wel weet heb meegemaakt, tot mijn verdriet) of ontslag partner, ik toch ook een baan en bijbehorend salaris heb, wat wel degelijk scheelt. Voor wie zich nu  zorgen maakt over mijn jongste kinderen gemiddeld gaan zij ongeveer 5 x per maand een paar uurtjes na school naar de oppas. Als mijn kindjes ziek zijn, kan ik altijd wel met een van de collegaatjes mijn dienst/werkdag ruilen, zelf doe ik dat voor een ander natuurlijk ook.
Maar die 2 deling lijkt de moeders vaak tegen elkaar op te zetten, en elkaar te irriteren,  meer dan dat zij ver-br/m-oederen, wat in mijn ogen een betere zaak zou zijn, we zijn tenslotte allemaal moeders.
Nomineer 15 blogs whooow dat zijn er nogal wat, ik zie wel hoever ik kom. Daarbij hebben diverse blogsters hem al gekregen dus is het moeilijk nog iemand te vinden die hem niet al heeft die award.


1 Sandra van het blog :http://wiccasan.blogspot.nl/ omdat ze zo gezellig schrijft.
2 Nog een Sandra van het blog:http://gekwek.blogspot.nl/ waarin zij schrijft over wat haar bezig houd en haar grote gezin, ik bewonder de manier waarop zij zo heerlijk rechtdoorzee schrijft .
3 Trudy van seealadybird(klik) zij schrijft over alledaagse dingen en haar creatieve uitspattingen.
4 Zeeuwsbibjeklik schrijft over haar belevenissen in haar leven en haar kinderen.
5 poeee zie je wel ik ben er al doorheen iedereen lijkt al genomineerd.Labels:

5 reacties:

Blogger Miss Milla at Home zei...

Dat punt 7, daar ben ik het helemaal mee eens! Die 'indeling' irriteert me ook mateloos.
En jouw punt 2, daar ben ik wel wat jaloers op ;-), zo kort bij de zee wonen lijkt me echt een droom!

13 april 2014 om 12:51  
Blogger Mrs. T. zei...

En dat blote voeten lopen doe je dat alleen als het weertechnisch gezien aangenaam is of altijd?

13 april 2014 om 20:39  
Blogger Wondelgijn zei...

Die tante Bep! Leest al jaren stilletjes mee.... :-) *grijns*

14 april 2014 om 13:43  
Anonymous Vlijtig Liesje zei...

Wat gezellig dat tante Bep hier ook is. Hoi tante Bep!

14 april 2014 om 14:52  
Blogger merula zei...

leuk je feitjes en weetjes! Ik doe ook hier maar meteen de groeten aan tante Bep :)

14 april 2014 om 15:58  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage