woensdag 16 april 2014

De haat liefde verhouding

De haat liefde verhouding die ik heb met die leuke super-blaadjes, je weet wel die blaadjes vol leuke recepten en handige weekmenuutjees die bij de super liggen, ik blogde er al eerder over ik neem ze niet meer mee! Ik kijk wel online.....nou ehm ...bloos... de paasblaadjes he, die zijn wel weer heel leuk, en voor ik het wist werkelijk zat er een in mn boodschappentas. SNERT. Ik heb ook echt totaal geen ruggegraat. Maar goed ik raakte er wel geïnspireerd van en maakte heerlijke rabarberjam met appel en munt. KLIK hier staat het originele recept.
Daarbij heb ik altijd ook nog een haat liefde verhouding met rabarber, zo lekker als ik het vind....ben ik de enige hier thuis de een vind het te zuur de ander te draderig de derde zeurt over weer wat anders ( ik ben even kwijt wat ook alweer, soms luister ik er gewoon maar niet meer naar, anders irriteer ik me rot). Maar goed volg het recept en je hebt al snel twee heerlijke potjes rabarber jam voor jezelf, net als ik.
De munt en citroenmelisse( niet geheel volgens recept ,eigen inbreng) uit eigen tuin, de rest bij de super.
 
Yummie en al door een extra persoon goed gekeurd, mijn oudste dochter vond het zo heerlijk ruiken dat ze er een boterhammetje mee besmeerde en met haar net-uit-bed ochtendstem bromde dat het wel lekker is WANT het smaakte niet meer zo naar rabarber. ( en ik had de rabarber voor toevoegen van de appelstukjes even gestaafmixert in de hoop dat de draderigheid ook wat mee zou vallen, want daar ben ik zelf ook niet zo heul erg gek op, met name als je daarna dan lieftallig lacht de hele dag en je halverwege in de spiegel kijkt en er blijken hele bossen draden tussen je voortanden te hangen... ehm kuch....schaam). 
 

7 opmerkingen:

 1. Ik scheur vooral de blaadjes/recepten uit de Libelle bijvoorbeeld en dan maak ik er daar een paar van.
  Die komen dan wel in een lade in de keuken. Veel te veel om ooit klaar te maken.
  Je eten ziet er wel Yammie uit ...mmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm … dat ziet er heel lekker uit! Oh ja, die draden tussen je tanden, herkenbaar! Een fijne woensdagmiddag voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goed geschreven... Ik neem die blaadjes ook mee sorry..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi,ik onthoud zelfs de datum van wanneer de volgende komt! gr madelief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOL! En blijkbaar is het een kwestie van volhouden, je hebt al bijna iemand overstag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die gratis tijdschriften best leuk. Voor een gratis tijdschrift hebben ze er best veel tijd en moeite in gestoken vind ik meestal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat ziet het er mooi uit..

  Juul

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

bullet journal, wat en waarom en hoe ik het doe

Al vele jaren werk ik/wij met een weekmenu, gewoon omdat dat in ons geval nu eenmaal handiger was/is. Zelf werk in onregelmatige diensten e...