dinsdag 24 september 2013

Het Grote Winkel Gevaar

Vorige week werden de weekboodschappen normaal door manlief op zaterdag altijd gehaald, door drukte uitgesteld. En bleek ik met wat nog in de kasten lag eigenlijk nog een hele week door te kunnen. Handig en wellicht ook consuminderig nietwaar? Maar halverwege de week bleek ik toch slechts enkele kleine boodschapjes erbij te moeten halen, dus die deed ik gewoon zelf, en daardoor kwam ik daar waar ik nooit kwam, de Lidl. Het was koud (vorige week he? ) en winderig (buiten, niet ikzelf) en het regende ook nog eens,  ik voelde mezelf nog rillerig en kouwelijk na mijn keelontsteking de week daarweervoor. Nou en daar laggie speciaal voor mij,de laatste, die er lag, een heerlijke warme knuffeldeken ( stond heus op de verpakking!). Precies waar ik zo'n zin in had lekker onder een fleece-dekentje 's  avonds op de bank, pot hete thee, wat hangen, lezen en kwekken.
  Die heb ik maar snel meegenomen (sterker als er 2 hadden gelegen had ik er vast 2 meegenomen)
Je zou denken das dan weer niet zo besparend/consuminderig, maar wellicht is dat niet helemaal waar, onder een dekentje heb ik het snel warm en hoeft de cv nog niet aan, of minder hoog.
Jah zo weet ik een hoop goed te praten he??
Annyway hij is heeeeerlijk en warm en ziet er nog leuk uit ook.
 

18 opmerkingen:

 1. Haha, beetje op dezelfde manier zag ik een eindje geleden bij Lidl leuke wasknijpers die mee naar huis hingen en maakte er ook een post over. Lidl heeft dat goed gezien ;)
  Mooie deken!
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hadden ze er nog meer gehad, ik had ook gegarandeerd meer van die wasknijpers meegenomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boodschappen doen we eigenlijk nooit bij de Lidl, maar voor dingen als dit soort dekens, kinderkleding, kinderlaarzen, sandalen ed, ga ik toch altijd wel even heen. Scheelt heel wat centjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wij houden hier enorm van plaidjes en dekentjes dus ik had hem ook zeker meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker, van die warme dekens... Ook al staat de cv aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier ook een boel dekentjes:) Heerlijk, ook in de zomer volgens Junior:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hoor! Ja soms is het handig om iets niet te zien, dan weet je ook niet wat je "mist". Maar aan de andere kant mis je daardoor soms de leuke dingen die je misschien wel nodig hebt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh heerlijk, ik mummificeer mezelf in zo'n dekentje, lekker op de bank.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ik heb er ook twee, dezelfde. En zo heerlijk zijn ze, wanneer wordt het nu eens lekker koud! Zaaalig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja goed gepraat maar oh wat lekker zo'n deken. Hier heb ik een tijdje terug een blauwe gehaald bij dezelfde winkel vandaan en we maken er ruzie om...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bij "onze Lidl" waren die dekentjes vast al uitverkocht want ik heb ze niet gezien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is inderdaad leuk! De Lidl heeft vaak van die leuke aanbiedingen, dat je de winst van de goedkopere boodschappen weer kwijt bent...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoezo, helemaal niet herkenbaar ... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wij zijn ook van de dekentjes! heerlijk, je lekker op de bank nestelen, deken over je heen, kopje thee binnen handbereik!
  Sinds vorig jaar hebben we hier ook een een Lidl. Groots opgezet. Ik doe er mijn wekelijkse boodschappen en bekijk vooraf ook altijd even de non-food aanbiedingen in het krantje. Ze hebben er leuke aanbiedingen, zeker ook spullen als kinderkleding. De dameskleding is soms ook leuk (en voor een leuke prijs!)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...