dinsdag 3 september 2013

Hallo wereld

Hij komt eraan, mijn grootste, mijn oudste, sterker nog, hij is al onderweg. Hij is klaar om te uit te vliegen, letterlijk en figuurlijk, hij zit -as-we-speak- in het vliegtuig op weg naar Canada. Het verlangen naar het avontuur, naar de grote wijde wereld. En vandaag gaat hij dus. Slik. Hij ziet er soms wel heel stoer uit, erg nieuwsgierig, op zoek, naar, ja naar wat eigenlijk. De opleiding waar hij nu op zit, is het niet voor hem, denkt hij....en dat kan, je kunt, en je mag in het leven iets proberen, een opleiding beginnen en(in de laatste klas) tot de ontdekking komen dat je een ander pad wil bewandelen. Fouten maken hoort bij het leven. Net als de wijde wereld om je heen ontdekken. Of in dit geval iets verder dan om ons heen.( ik vind het gerust ook wel erg ver). Maar het kwam op zijn pad en het leek hem wel wat. Wat een geweldige kans, en wat een ervaring....

Vergeten....
De muis van zn laptop ligt op tafel, zn contactlensdoosjes plus inhoud liggen nog op de vensterbank.(ik zal ze op moeten sturen)
Krijg ik een whatsappie dat hij gefouilleerd is en dat hij zn nieuwe speciaal voor de gelegenheid gekochte axe deootje weg moest gooien (ach hoe is het mogelijk hebben "ze" daar dan helemaal geen gevoel? Weten "ze" niet dat een gemiddelde puberjongen echt niet zonder zn axe deo kan?  Want wat kunnen pubers stinken.....). Maar neen het was een gevalletje internationale veiligheid voor alles en die is blijkbaar met het weggooien der axe-deo ook weer geborgd. Das fijn dan. Reeds een les geleerd van het leven......
Fijne reis en een geweldige tijd, dat hij enthousiast en geïnspireerd terug mag komen, wens ik hem, mijn lieve grootste zoon. Daar in die wijde wereld.

18 opmerkingen:

 1. Spannend, dat komt allemaal goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend! Maar hij heeft vast een geweldige tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeiiii, spannend maar ook wel heel leuk. Jij sterkte ermee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n stoere kanjer! Dat gaat vast helemaal goed komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb veel ervaring opgedaan en veel geleerd van reizen. Ik gun het iedereen.... Tot mijn kinderen 18 zijn en willen gaan rondfladderen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat spannend voor jullie en voor hem! Heb ook een dochter van 18 en in oktober gaat ze in Malaga gaan wonen, al is het dicht bij huis, ik hou mijn hartje vast.
  Wat is het fijn om zo onbezorgd de wijde wereld in te trekken! Ik wens je zoon een fantastische tijd in Canada!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Spannend hoor, maar wat zal die wereldreiziger genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoop dat hij er vindt wat hij zoekt, een mooie tijd heeft en dat moeders een beetje rust kan vinden thuis zo ver weg :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is wel heel spannend en heel ver weg! Een knuffel voor je moederhart!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oef een beetje slikken is het wel....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goed van hem.. een groot avontuur.. het zal hem goed doen
  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw he,wel gaaf voor hem en stoer maar voor mama is het zwaar dat geloof ik direct,ach mams het komt vast allemaal goed,een dikke knuf van mij hoor

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel stoer, maar ik zou heel erg moeten slikken als mijn zoon dat had gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat stoer! En wat ver weg! De basis is goed, dat heb je hem geleerd in al die jaren, dus dit komt helemaal goed en wordt een prachtig avontuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeetje Silliesullie dat is niet niks zeg! En ik vond het al heel wat dat mijn zoon met de trein naar een school 53 km verderop moet reizen. Ik leef helemaal met je mee. Een grote stap voor je zoon, maar ook voor jou als moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Succes voor jullie beide! Het lijkt me maar moeilijk om je zoon zo ver weg te hebben

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...