Ren je rot...

Onze jongste dochter was enkele weken geleden nogal ongelukkig gevallen met het leren fietsen zonder zijwieltjes  en dus bijna zonder voortandjes, maar die zijn gelukkig weer vastgegroeid) Klik hier voor dat verhaal.
Tegenwind en licht heuveltje op fietsen, het is nog niet helemaal te doen.
Ook onze jongste zoon was aan het worstelen om op zijn nieuwe tweedehandse koninginnedagmarktgescoorde fiets te fietsen, of eigenlijk...fietsen ging wel heul prima, maar op en af stappen he.... dat was nog best ehm moeilijk, en op de wat grotere fiets kan ie best ook al hard fietsen. Ehm en hard vallen dus ook.
 
Maar dat deed ik de afgelopen dagen dus, rennen achter de fietsjes aan, en anders snelde ik naar de valpartijen. En verder toen het na een tijdje heul goed, met dat fietsen ging, kon ik lekker met een boekje in de zon genieten uithijgen. 
 

Reacties

  1. Nou eindelijk... zelf opstappen is het beste.. en vallen hoort erbij. Je hoopt dan wel dat de verwondingen niet zo erg zijn..
    Juul

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt deze week dus in ieder geval genoeg beweging gehad Silliesullie!

    Afstappen was voor mijn kinderen ook een probleem. Toen ik een keer niet oplette, fietste mijn middelste zoon noodgedwongen vele rondjes omdat hij niet kon afstappen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het valt ook niet mee, fietsen! Vallen en opstaan.... maar het is wel leuk als je het eenmaal kunt :0) Gelukkig is het weer goedgekomen met dochtertje, echt hard vallen is helemaal niet leuk...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk