zaterdag 22 juni 2013

Gevaarlijk jurkje

Ondanks de vele regen, of misschien juist wel dankzij, maar in onze kleine achter tuin vliegt en kruipt er van alles rond,en vreet vraatzuchtig mijn moestuin planten aan, maar dat is weer een ander verhaal.
Maar goed, te midden der regenbuien dus, staan we even te luchten en te scharrelen in de achtertuin. En een bont en bloemig jurkje is vandaag blijkbaar niet alleen door mij aantrekkelijk bevonden, wat er kwam maar steeds een bij op mij zitten.
 
Blij was ik wel, want bijen hebben het zoals iedereen zo ondertussen wel weer behoorlijk moeilijk in deze ruige tijden van gif en enge (genetisch gemanipuleerde zaden-GGO en monsanto), dus werd ik echt wel blij met een bij op mij. Weet niet waar hij/zij vandaan kwam, wellicht was het een bewoner van ons zelfgemaakte bijenhotel( klinkt luxer dan een bosje bamboestokjes he) die al een jaar aan de schutting hangt.
Het was trouwens een hele kalme en rustige bij zonder enige dreiging en ook nog heel lang bleef zitten.
Oudste dochter kwam ook net weer thuis, van de zaterdagbaan, helemaal nat en verregend, modderig en moe, en weer een rich bitch. ( er kan weer chocomel gehaald worden klikkerdeklik)

5 opmerkingen:

 1. Bijtjes houden van bloempjes ;o)
  En maakt jouw dochter nu het gebaar van 'neehee mam, geen fotoooo!' (heel bekend gebaar bij pubermeisjes, hoor. En het wordt hier thuis ook al nagedaan door een zeker kleutermeisje)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lrevensgevaarlijk, vorige week werd David al gestoken door een hommel

  JB

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was het een bij of een hommel? Of een bij met een bontjasje aan ;-)
  En nu maar lekker aan de chocomel, dat heeft ze wel verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...