maandag 10 juni 2013

BB

BasisschoolBlues, onze jongste heeft last van, wat ik zelf de basisschoolblues noem. En daarmee bedoel ik die laatste maand, dat ze officieel dus nog op de peuterpoepzaal zitten, waar ze altijd met veel plezier speelde, veel dingen "kusselde" en die nu opeens stom is. De kindjes stinken naar POEEEEEEP ohhhh bah, en kwijl, en kindje x zit de hele tijd te huuuuilen, oh poepoe (dat deed ze zelf ook allemaal ooit heus hoor, daar niet van, maar...)en ze wil eigenlijk niet meer heen, en tegelijkertijd ook weer wel.
Maar is een beetje mopperig erover. Oh en ehm een beetje dwars, en nee ze wil ook niet meer naar de basisschool, nee zij blijft gewoon altijd bij mama, behalve als ze boos op me is, omdat ze niet weer een snoepje mag ofzo echt vreselijk ben ik he dan gaat ze in de tuin wonen en in de zandbak slapen OH ZO!
Maar ach wat is het een schatje he? In die rare prinsessenjurk die ze zo graag draagt.

13 opmerkingen:

 1. Nog even volhouden en dan de echte school! Idd, er zijn heel veel meer kinderen die er last van hebben :S

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herinnerde me het nog van zoonlief en daarom heb ik dochterlief een maand eerder afgemeld. Hebben we nu nog even een tut-maand. En we nemen het er van! Lekker met z'n tweetjes naar de ijssalon. Lekker fietsen of gewoon niets. Lekker bij elkaar op de bank en boekjes lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat klinkt goed :-)
   Wij hebben de hele zomervakantie nog samen, en ze gaat pas na de zomer naar basisschool

   Verwijderen
 3. hahah die van ons ook 6 jaar terug. ze ging naar een wenochtend op de "grote'school en die juf was veel knapper wist veel meer, ze zou leren lezen en ze wilde echt niet meer terug. Het was dat ze nadien dan lekker bij oma ging eten die er naast woonde maar anders...... Geniet er van, 't zal de laatste keer zijn vermoed ik (?)En ach die jurk kan ze vast wel aan op de basisschool ook bij een feest.
  Gr pdepooh

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, een bijzondere fase. Geniet van je boze prinses!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze ziet er fantastisch uit. En bijna al naar groep 1, heerlijk toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ach ja zelfs prinsessen hebben weleens zo'n bui! Fijn toch dat ze al soort van klaar is om over een tijdje naar de basisschool te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk!
  Wat een droppie in haar jurk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ik geloof dat ze allemaal op die leeftijd zo'n bui hebben. Maar ze is wel een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah, ze heeft last van groeipijnen denk ik. Een prinses met groeipijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is hier over 5 maandjes ook zover voor de collega prinses. Ik kan er nu al bijna emo van worden, dat ze straks naar school gaat en ik haar een stukje los moet laten (de uren dat ze op school is). Vooralsnog heb ik er dus meer last van dan zij.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Herkenbaar! Hier zitten we ook middenin de 'ik ga bijna naar school fase'. Het zijn natuurlijk ook baby's op de peuterspeelzaal. Onze draak heeft het vooral over de stoute dingen die die baby's doen en die stiekem kennelijk erg inspirerend zijn. En toch zal ik haar enorm missen met haar nukken. Zes weken knuffelen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...