zaterdag 30 juli 2011

een goede buur ?

Driewerf hoera voor een goede buur. Want die had, zoals het een werkelijk goede buur betaamt, meteen de politie gebeld toen hij zag dat mijn oudste zoon bij zijn biologische vader naar binnen wilde, maar het huis op slot aan trof. Maar vervolgens wel het bovenraam open zag staan en via schuurtje even naar boven klom door het raam naar binnen.
De politie kon ook zijn enthousiasme weer ( jah klikt u vooral maar eventjes, of hier KLIK of....)niet binnen de perken houden om mijn zoon te vangen en gingen met 4 man op boevenvangpad en troffen natuurlijk mijn zoon daar aan.
Vervolgens konden wij, het manliefje en ik weer diefje met verlos spelen en de dief vrij buten.
Niet dat ik het goed wil praten hoor dat mijn zoon dat gedaan heeft. Nee het is absoluut echt een fout zijnderzijds. Zomaar inbreken in het huis van de grote boze tovenaar ( alias de biologische vader) terwijl die ondanks beloftes van mijn schuur staat altijd voor jou open zodat je aan je scooter kunt klussen, toch de deur op slot had gedaan, oh en toevallig ook op vakantie was gegaan ( naar Italie) zonder het te laten weten, oh en toevallig ook de telefoon er meteen op smeet toen wij hem s avonds om 23uur tijdens het incident belden, omdat wij dachten dat het wellicht politieprobleemoplossend zou werken....maar ja dan moet hij ons wel eerst aan horen he.
Maar goed ik dwaal af ik vraag hulde voor deze goede buur, uit de eerste regel, alhoewel ik me natuurlijk wel afvraag waarom goede buur blijkbaar niet zo goede buur is dat hij nie zag dat het een eigen kind was wat er zo zwaar aan het inbreken was?

9 opmerkingen:

 1. Oeps, wat een drama!!!
  Zo beleef je altijd wat met die kinders he?!

  Succes joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleine kinderen kleine zorgen, grote kinderen...
  Maar wel balen zeg! En jammer dat biologische vader zijn beloftes niet had standgehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tsja ik denk dat 'goede buur' misschien te snel conclusie trok. Jammer dat bio-pa niet de moeite nam om zijn zoon te vertellen dat hij even met vakantie zou gaan.
  Maar ik snap dat je hier een behoorlijk GGGGrrrrrr - gevoel aan overhoudt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sjemig, wat een gedoe zeg. Niet leuk dit. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jemig, wat een lul, die buur!!! En die ex ook!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een echte goede buur weet toch wel welke kinderen bij welk huis horen?

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...