zaterdag 14 mei 2011

T is wat waterig hier

Ik geniet van een kopje geurige bananemuntthee uit de tuin, die een hele lichte bananesmaak of eigenlijk meer geur dan smaak geeft.Lekker! maaar.... Een beetje waterig vind ik m wel, de volgende keer maar wat meer en langer laten trekken.
Zit naast mij minidochter ook een beetje waterig te wezen, met overal de waterpoksels, en ze is er kriebelig van, kriebelt en krabbelt de hele tijd, k word er zelf ook wat jeukerig van.
Eergister twijfelde ik werkelijk nog, zie ik daar een waterpok? Of is het een raar gezwollen muggebultje? Ik twijfelde wat en liet Huizesteentje dr ook maar eens naar kijken. Terwijl mijn oudste 2 ze ook nogal behoorlijk gehad hebben puber was toen 3 bijna 4 en bakvis was 7 weken oud. Iedereen zei tegen mij dat kan niet hoor zo jong en je geeft nog borstvoeding ook, nou forget it, ze heeft ze gewoon gekregen . En de puber had toen een beste vriend( die halfjes bij ons woonde, echt!!!) die het natuurlijk ook meteen kreeg, dus hoe kon ik ze vergeten zijn??
Hoe is het mogelijk he, maar t komt ws omdat ik er gewoon nog helemaal niet op gerekend had, k zou de bron van besmetting niet weten.
Maar goed wie moet er nog de waterpokken?? dan kan je ze op komen halen ;-)

8 opmerkingen:

 1. nou de kleine man heeft ze ook nog niet gehad...kan ik beter ff thuis blijven..jammer was net van plan geweest om die thee te komen proeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach ze kunnen het maar weer gehad hebben :-)
  We zien wel wanneer de pokjes de schutting over komen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nee, bedankt, hier hebben we ze al gehad !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hou ze maar hoor, want hier heeft iedereen ze al gehad.
  Wecesin-poeder (weleda) helpt om de blaasjes snel te laten indrogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee met die pokkedingen maak je hier niemand blij, dus deze give-away mag je houden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He gats waterpokken. Niet leuk hoor, hopelijk is ze er snel weer van af.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je de waterpokken ziet is de incubatietijd (klopt deze spelling?) al over.
  En krentenbolletje? Onze kleindochter zag er veertien dagen later echt zo uit. Ze had veel blaasjes en als die drogen worden ze bruiner. Maar jij, als ervaren mamma vertel ik niets nieuws.
  Sterkte ermee!
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...