maandag 2 mei 2011

Relaxed

Het is 7:15 uur en de mini's roepen vanuit hun bedjes, ze zijn wakker. Het is gelukkig licht en lijkt al zonnig alhoewel en nog een stevige frisse zeebries staat buiten. Echt heul fris hoor .
De grote puber rommelt ook al wat en komt in zn oude vieze werkkleding naar beneden, eet wat een gaat de deur uit. Ik zelf treuzel en gaap, nog een beetje moe .( huh staat er echt een BEETJE??? mennnnn ik ben  een soort van megaatje mindie, maar dan moe) Ik kan nog even treuzelen en grijp lekker een blaadje voor even wat kortstondig, maar instant leesgenot.De VIVA-mama die al een tijdje naar me ligt te lonken, maar waar ik me steeds de tijd niet voor gun of omdat ik steeds te moe ben en bij elke dag zo ongeveer bij dezelfde bladzijde in slaap val. Maar nu had ik even lekker de tijd voor mijn momentje.
Het bakvisje komt met haar dunne sprieterige lijf nog even samen met peuterzoon in ons bed kroelen.
De manlief is een beetje sjaggie omdat zijn nieuwe werk had gebeld dat hij pas volgende week hoeft te beginnen. Dus ik ga proberen te genieten van deze onverwachte vrije dagen nu in eens en maak stiekum een handige, haalbare, lange , lange ;-)  to do list .

10 opmerkingen:

 1. Nou dat is nog eens wakker worden.
  Tja misschien moet je even bijtanken, i.p.v. werken.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gevoel van megamindy-moe ken ik, ik word al twee nachten ieder uur door peutermeisje, uit m'n slaap geroepen, want ze voelt zich niet lekker en wil aaitje, slokje water, mama, mama en vooral mama!
  En ben jij vandaag weer een beetje bijgekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lekker toch, een extra weekje vrij !
  alhoewel ik me kan voorstellen dat het niet zo leuk is als je je hebt ingesteld op beginnen,en dan nog een week moet wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel even lekker nog zo'n relax weekje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een klussenlijst met dingen die al héél lang liggen te wachten en waar nu opeens gewoon even extra tijd voor is ... of gewoon een weekje niksen ... de keuze is reuze. Groetjes, Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar in ieder geval weer nieuw werk voor manlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk toch zulke momenten, lekker relax kunnen doen. Ik zou zeggen geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een weekje extra vrij is stiekem toch wel leuk? Daarna weer lekker aan t werk! Geniet van je leesmomentje!

  Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. geniet maar lekker tussen de klussen in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. fijn juist een lijstje dan vergeet je t niet al krijg je t niet gelijk helemaal af.fijn nog wat extra dagen al zal manlief er wel genoeg van hebben en aan de slag willen.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...