kwijt

Ergens deze afgelopen dagen ben ik de tijd even kwijt geraakt, ik weet niet of het tijdens de zonnige dagen was, waar we volop van genoten en zelfs het badje stond weer in de tuin. En de bloeiende hyacinten, op de ons omringende bollenvelden, heerlijk mijn opgehangen wasgoed geurig maken. Of tijdens een der zwoele avonden waarin we genoten van een wijntje buiten in de tuin zittend, met de terrashaard aan.
En de uren, dagen vliegen voorbij, waarbij we heerlijk luierend lummelen in de zon, en ook nog de schuur weten op te ruimen, een autootje vol troepjes naar de vuilstort brengen. Eindelijk die box weg, joehoee :-)

Of mogelijk was het tijdens een van de nachten, in welke ons jongste mini-meisje steeds tegelijk met de vogels begint te kwetteren, mammma , pappppa.....wwwwWWWWakkerrrrr....
Waarna ze al snel tussen ons in ligt waar ze zich met haar lieflijke gezichtje en snoezige glimlachjes en zoete gekweel mamma mammaa , ontpopt als een soort van wilde woeste worstelaarster.
Waarbij ze zich op mijn hoofd werpt en me knellend beetpakt, ze als een aap hangt aan de spijlen van ons bed en zich razendsnel omdraait en zich tussen ons in werpt, als giechelend....en gierend van de lach, als we kreundend kermen.....
En zo ze blijft liggen, tussen ons in, zwieren haar mollige armen door de lucht waarbij zij met haar kleine vlijmscherpe nageltjes gevaarlijk  langs mijn oren/ogen suist.
Mijn manliefje is werkelijk een hele rustige persoon, altijd al geweest ook geloof ik zo, dus van wie ze dat wilde woeste nou heeft....

Reacties

  1. Je bent gelijk goed wakker, gelukkig is het niet midden in de nacht want dan heb je echt een probleem.

    Groeten Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en gezellig is t wel zo samen!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha, ik moest erg lachen om de herkenbaarheid van je verhaal, hier inmiddels al vele jaren geleden, maar net zo'n schattig meisje dat sneeky tussen ons inkroop ( en rustig midden in de nacht ) Nu is het een grappige herinnnering, het slaapgebrek vergeet je gelukkig weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je dochter is eigenlijk van de glazenwasser/melkboer?! (-;

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou, dat wildewoeste (leuk woord) heeft ze dus duidelijk van haar mama???

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahahaha van mama! Leuk toch zo wakker worden :)-

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk