Een fris begin
Beetje vreemd weer, zo na een lange tijd toch weer eens wat te doen met mn blog. Natuurlijk ben ik het bloggen nooit vergeten, noch mijn blogmaatjes. Bij voorkeur deed ik regelmatig nog even een rondje bij mijn meest favo-bloggers. Maar waarom dan zo lang niks geplaatst? Beetje een combi aan factoren, wat in het kort hierop neerkwam, ik was echt te druk, en gunde me er geen tijd meer voor. Maar ik miste het wel, bijna daaglijks iets te schrijven, maar als ik iets doe, dan wil ik het ook echt doen, en niet wat halfslachtig. Daar had ik geen zin in, en iedere blogger weet, het kost wat tijd en inzet om je blog echt leuk bij te houden. En als je het dan een tijdje niet gedaan hebt, dan ebt de zin weg, dan komt er een soort van gekke zelfverzonnen drempel bij om weer te beginnen. Vervolgens ga ik weer aan van alles twijfelen, moet ik onder een nieuwe naam een echt fris en nieuw blog beginnen net zoals sommige van ons regelmatig doen? Maar ergens hou ik ook wel weer erg van min oude naam,
Dat vind ik nou een interessante 'kwestie'. Ik vind rabarber namelijk erg lekker, maar ik eet geen suiker. Dus ik moet óf veel alternatieve zoetmiddelen toevoegen (zoals agave), óf het gewoon niet eten. Tot nu toe heb ik het laatste gedaan, maar ik vind het ook wel weer jammer... Misschien meot ik dan toch maar een suikervrij, maar zoet genoeg, rabartaartje proberen te maken. Heb jij me geïnspireerd!
BeantwoordenVerwijderenMijn bek trekt er spontaan van in een kramp... Het schijnt dat weken in melk wat van het zuuuuuhuuuur weg neemt, maar heb het nog nooit de moeite waard gevonden te proberen.
BeantwoordenVerwijderenWaar doe je het allemaal voor hè !! Maar ik ben gek op rabarber en dan met name de moes, misschien de taart ook maar eens proberen :-)
BeantwoordenVerwijderenIk ken stevia wel, nog niet geprobeerd. Op mijn andere website schreef ik een heel artikel over stevia en kwam tot de conclusie dat er nog te weinig duidelijkheid is over de mogelijke schadelijke gevolgen van stevia en daarom gebruik ik het niet.(http://suikerwijzer.nl/alles-over-stevia/)
BeantwoordenVerwijderenOmdat ik de laatste tijd zoveel positieve verhalen over stevia hoor, begin ik langzaam te denken dat ik het toch maar eens moet proberen. In kleine hoeveelheden misschien.
Het ziet er ook niet echt zeg maar lekker uit...
BeantwoordenVerwijderensmaken verschillen???
BeantwoordenVerwijderenen ik hou wel van rabarber en zelfs mijn kids laten een stuk rabarbertaart echt niet staan...
ik doe rabarber samen met een goed rijpe banaan, dan is ver verukkelukkelukkelijk :-)
BeantwoordenVerwijderenGrrriezel.....
BeantwoordenVerwijderenIk vind rabarber heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenVolgens mij zijn er twee kampen: zij die rabarber heerlijk vinden en zij die het vies vinden, en niets er tussen in. Ik hoor ook bij het tweede kamp, heb laatst nog een poging gedaan om het lekker te vinden, niets hoor: bah!
BeantwoordenVerwijderenGroeten, Jolanda
Oh lekker rabarber. heb je al geprobeerd bij het koken een schepje suiker te doen tegen de zure smaak op het laatst???
BeantwoordenVerwijderenHOpelijk is ie wel opgekomen, weggooien is ook zo zonde.
Ik ben echt dol op rabarber. Die tip van Sabine is goed. Doe er banaan bij!
BeantwoordenVerwijderenOei maar de rabarbermoes van oma is wel heel erg lekker! (maar wel met heel veel suiker ;-))
BeantwoordenVerwijderenrabarber met flink rijpe banaan , inderdaad, dat haalt de zure smaak weg, heeerlijk! (doe ik niet zelf hoor, dat besteed ik uit aan de buuf :-)
BeantwoordenVerwijderen