woensdag 2 juni 2010

al bak je er een taart van, het is en blijft......

                                           RABARBER ( BLEHHHH ZUUUUUHUUUUR)
                                            woordeloze woendag

14 opmerkingen:

 1. Dat vind ik nou een interessante 'kwestie'. Ik vind rabarber namelijk erg lekker, maar ik eet geen suiker. Dus ik moet óf veel alternatieve zoetmiddelen toevoegen (zoals agave), óf het gewoon niet eten. Tot nu toe heb ik het laatste gedaan, maar ik vind het ook wel weer jammer... Misschien meot ik dan toch maar een suikervrij, maar zoet genoeg, rabartaartje proberen te maken. Heb jij me geïnspireerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn bek trekt er spontaan van in een kramp... Het schijnt dat weken in melk wat van het zuuuuuhuuuur weg neemt, maar heb het nog nooit de moeite waard gevonden te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar doe je het allemaal voor hè !! Maar ik ben gek op rabarber en dan met name de moes, misschien de taart ook maar eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken stevia wel, nog niet geprobeerd. Op mijn andere website schreef ik een heel artikel over stevia en kwam tot de conclusie dat er nog te weinig duidelijkheid is over de mogelijke schadelijke gevolgen van stevia en daarom gebruik ik het niet.(http://suikerwijzer.nl/alles-over-stevia/)

  Omdat ik de laatste tijd zoveel positieve verhalen over stevia hoor, begin ik langzaam te denken dat ik het toch maar eens moet proberen. In kleine hoeveelheden misschien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er ook niet echt zeg maar lekker uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. smaken verschillen???
  en ik hou wel van rabarber en zelfs mijn kids laten een stuk rabarbertaart echt niet staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik doe rabarber samen met een goed rijpe banaan, dan is ver verukkelukkelukkelijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij zijn er twee kampen: zij die rabarber heerlijk vinden en zij die het vies vinden, en niets er tussen in. Ik hoor ook bij het tweede kamp, heb laatst nog een poging gedaan om het lekker te vinden, niets hoor: bah!
  Groeten, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh lekker rabarber. heb je al geprobeerd bij het koken een schepje suiker te doen tegen de zure smaak op het laatst???
  HOpelijk is ie wel opgekomen, weggooien is ook zo zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt dol op rabarber. Die tip van Sabine is goed. Doe er banaan bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oei maar de rabarbermoes van oma is wel heel erg lekker! (maar wel met heel veel suiker ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. rabarber met flink rijpe banaan , inderdaad, dat haalt de zure smaak weg, heeerlijk! (doe ik niet zelf hoor, dat besteed ik uit aan de buuf :-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...