dinsdag 2 januari 2018

Happy, happy new year

Een nieuw jaar, heerlijk, het voelt voor mij toch altijd een beetje als een nieuw schrift, jeweetwel, een beetje spannend. En met de intentie om het nu netjes georganiseerd en foutloos te houden. Een beetje spannend om erin te beginnen, en tegelijkertijd ook wel fijn.
In mijn bijna 10 jarig blogleven heb ik nog nooit zo weinig geblogd als het jaar 2017, met reden, tuurlijk, mijn hoofd zat vol, mijn hart gebroken...en mijn dagen tekort.
Maar ik heb het wel gemist, het voelt voor mij best fijn zo even wat op een rijtje te zetten, en dan nog het liefst ook wel dagelijks (bijna).
Dus nu het jaar 2017 is afgesloten, ben ik van plan dat gewoon weer wat vaker te doen. Omdat het mij blij maakt, dingen doen die ik leuk vindt :-)
En ik ben een bullet journal begonnen, nu deed ik dat wel vaker zo ongeveer, op mijn eigen wijze, en noemde ik het alleen niet zo....maar ik heb er een gekocht (ik zal er later nog eens over bloggen) want jaja, schaam, in het manisch opruimen ( valhalla bedankt voor inspiraties) ehm heeft de manlief hem zo goed opgeruimd, dat ik hem nu even niet meer kan vinden.
Maar het nieuwe jaar. we hebben er zin in!
Ohjah die foto van hierboven is het nieuwste kookboek van mme ZsaZsa, heerlijk inspirerend, vega en vegan! kookboek, met verrassende leuke recepten, bovenstaand had de oudste dochter hier gekookt, die al sinds zij logisch na kan denken, sinds ongeveer zij 4jaar was dus, helemaal zelf besloot vegetarisch te eten :-), maar die wel eens vindt dat ze dan wel al jaren steeds hetzelfde voorgeschoteld krijgt. (thuis niet hoor :-) )

4 reacties:

Blogger Jo en joh zei...

Ook een heel gelukkig Nieuwjaar met gezondheid toegewenst. Ziet er lekker uit! Zo'n dochter wil ik ook!

2 januari 2018 om 16:29  
Blogger Anita Willems zei...

Een heel goed nieuw jaar gewenst! Wat het ook mag brengen.

2 januari 2018 om 18:02  
Blogger 1001 tips om te besparen zei...

Een heel gelukkig en mooi 2018!

2 januari 2018 om 19:47  
Blogger huis tjokvol zei...

beetje laat ,maar ik wil jou met jou gezin toch nog een heel fijn en mooi 2018 toewensen

liefs yvonne

16 januari 2018 om 14:55  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage