woensdag 3 februari 2016

Wat ik nodig heb, tussen strijkkraaltjes en snot.

Al bijna een week, zijn hier in huis dan eens deze, dan eens die, snotterig hoesterig en misselijk, hoofdpijn en rugpijn, buikpijn en spugen. Of overlappend bijna allemaal tegelijk.
Zelf ben ik ook snip verkouden. En vind ik t even niet echt meer zo leuk, de koude winderigheid buiten, en met nog een zere knie, ik ben er huilerig van.....echt, roep boe en ik lig jankend op de grond, nouja bijna dan.....ik zou het kunnen, en willen soms, een beetje.
Ik moet mezelf oppeppen.
Wat heb ik nodig?
Het huis behaaglijk en warm, dik vest aan, verse bloemen, liefst voorjaarsbollen, voor het gevoel :-)


Liters thee, voor iedereen, liefst van verse gember met limoen( oh die geur van verse limoentjes) en een lepeltje honing, voor oudste dochter en mijzelf.
Maar ook, vooral later op de dag, dat glaasje cola (even een cafeïne kick voor mij als geen koffiedrinker, ik lust geen koffie) 
Enne juist met een kop vol snot zit mijn haar ook altijd nogal in de klit en de hoofdhuid- gevoeligheid is dan altijd groot, bij mij dan toch, dus, anti klit spray, tangle tiser en vergeet de zakdoekjes, oor en neusdruppels niet, inhalers en de 2 jongsten zitten de hele dag manisch te strijkkralen, eindelijk hebben ze er eens tijd voor, want ze hoeven lekker niet naar school.
En tussendoor probeer ik een boekje te lezen, tussen strijkkraaltjes smelten en snot.

10 opmerkingen:

 1. Chocola, dat is wat je ook onmiddellijk nodig hebt. Maar sterkte en beterschap voor de ziekenboeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap! Balen dat jullie er zo in blijven hangen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die inhalers zien er heftig uit. Veel beterschap voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, die inhalers zien er heftig uit. Veel beterschap voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tsjonge, dat klinkt ook niet zo fijn allemaal. Het voordeel is dat het dan alleen maar beter kan worden. Ik zou lekker met een dekentje op de bank gaan liggen voor zover dat gaat.

  Beterschap gewenst! En je mist buiten inderdaad niets, want het is gruwelijk waterkoud. Brrr.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He wat vervelend. Heeeel veeel beterschap allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou inderdaad, jij bent zo goed daarin daar heb ik echt respect voor. Ik lees dat veel vaker bij jou, jezelf oppakken en de schouders eronder. Vind ik knap, vooral omdat jij dat zo goed kan herkennen en beschrijven enzo. Ik snap ook wel dat het niet altijd is, maar toch! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ach,vind ik niet leuk,heel veel beterschap hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beterschap gewenst hoor, Sillie.
  Aan de ene kant klink je best wel een beetje uit je hum (je zegt dat je om niks zou kunnen huilen), maar aan de andere kant klinkt het ook wel een beetje gezellig, zo met die kopjes thee, lekker warm in huis en een warm vest aan...

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...