maandag 16 november 2015

Restjes

Een (soort van) tortilla is altijd prima voor de restverwerking van overgebleven groentjes, en eerlijk gezegd vindt iedereen het hier in huis ook lekker dus is het sowieso prettig er een te maken.
En vega en snel klaar, jawel ik ben er fan van. 
Nog meer losse draadjes, onze jongste dochter had nog geen kinderfeestje gegeven, dus dat moest ook nog echt wel even gebeuren.
Zo lees ik her en der wel eens over kinderfeestjesleed, waarbij dan een kind heel vervelend niet de uitnodiging krijgt van een vriendje en alle anderen wel, moeilijk vind ik dat zelf ook vaak.
Maar in eerste dit feestje was ook weer een heel bijzonder leermoment voor mij denk ik, want nu kwamen van de 6 genodigden er in eerste instantie maar 2.......en niemand had afbericht, sterker nog allen hadden mondeling doorgegeven van de partij te zijn.
Ik loop me dan al een klein beetje op te vreten, en denk zeg dan af etc etc als het niet uitkomt, en bedenk me dat wachten niet leuk is voor de wel aanwezigen etc etc... dus we begonnen meteen.
En......
De anderen druppelden later binnen, van de een, was de vader het vergeten, de moeder wist het wel maar die was een dagje weg, de andere 2 waren bij oma-en-opa en werden gewoon later gebracht? en de laatste kwam 2 uur na aanvang, net toen we op punt stonden weg te gaan voor de buitenhuise activiteit, hmmm kan allemaal hoor, de jongste dochter had er totaal geen last van en had vanaf de eerste minuut dikke pret met de 2 braafjes die wel op tijd waren.
Zo is dat, pluk de dag en geniet van wat je wel hebt.

Labels: , ,

6 reacties:

Blogger Mammalien zei...

Gelukkig dat je dochter er geen last van had. Hier een keer een verjaardag (9 jaar?) van oudste zoon, kwam er ook eentje niet opdagen. Bleek ook gevalletje vader had het vergeten door te geven aan moeder oid. Maar zoon zat daar wel mee toen. Gelukkgi waren de overige 6 er wel...

16 november 2015 om 15:38  
Blogger Anja Van Haperen zei...

Vervelend voor jou, maar gelukkig niet voor je dochter. Van de ouders vind ik het helemaal aso. Een kinderfeestje is toch op uur en tijd ?

16 november 2015 om 18:11  
Blogger Jo en joh zei...

Zo sneu voor de dochter. Afspraak is bij mij ook afspraak. Fijne dag.

17 november 2015 om 08:36  
Blogger Nicole orriĆ«ns zei...

Fijn dat het je dochter niet uitmaakte. Ik zou het best rot hebben gevonden. Ook niet zo netjes van die genodigden.

Huisvlijt

17 november 2015 om 09:58  
Blogger huis tjokvol zei...

ah dat is niet fijn,maar gelukkig heeft je dochter er geen last van gehad,ppfff kinderfeestje,mijn dochter is ook bijna jarig en dan geeft zij voor de eerste keer een feestje,ik baal er zo van,ik weet nooit wat ik moet gaan doen met de kids,dus dat word hier nogal een probleem voor mij.

17 november 2015 om 21:19  
Blogger heidi camilla de windt zei...

Wat vreemd (en onbeleefd) in tijden waar iedereen continu aan zijn telefoon geplakt zit. Dan kun je toch toch wel even verwittigen?
Enfin als je dochter maar tevreden was :)
Grtjs, Camilla

18 november 2015 om 08:46  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage