vrijdag 20 november 2015

Pechvogel zijn, of juist niet?

Afgelopen weken ergens, kon je als DD(donaldduck) -abbo via een code ergens in te vullen, een pechvogelprijs krijgen, voor de lezertjes die nooit wat winnen met diverse acties, en we kregen een hartstikke leuk donalduck kwartet thuisgestuurd.  
Voor onze 2 jongsten helemaal actueel, het thema is school.
En dan ben je toch echt geen pechvogel meer te noemen? 
Kwartetten vind ik persoonlijk nog wel te doen, met de kinderen, het enige spel dat ik echt haat, is mensergerjewelniet. Daar kan ik me namelijk zo ontzettend aan ergeren.....wie dat heeft uitgevonden grrrrrrr. Er komt werkelijk geen einde aan, bleeeeh....
Iemand anders daar ook last van?

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je won! Kwartet was 1 van de enige spelletjes die ik vroeger speelde maar dan wel met brommers en race auto's. Het was dan ook met mijn broer :) Maar kaarten, Levensweg of dammen brrrrrr!
  Fijn weekend!
  Camilla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, ik vind dat ook zo'n saaaai spel. Doe liever een strategisch spel. Het kwartetspel is toch heel leuk! Kwartetten doe ik ook nog weleens met de kinderen. Ik heb nog zo'n oud DD-kwartet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha, dan is het keezenspel helemaal niet aan jou besteed. is een combinatie van mens erger je niet en het kaartspel 'pesten'. Ik vind het een fantastisch spel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik speel nooit mens-erger-je-niet....!! Echt nooit! Vind het ook een .... eh... ergerlijk spel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vind alle spelletjes zo wie zo vreselijk , niets aan , irritant , saai , en waarom .. manlief kan zo slecht tegen zijn verlies......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha nee joh leuk spel,MENS erger je je niet zo hihi,wij hebben dat op vakantie twee weken lang elke avond gedaan,en dan niet echt met de kleintjes maar met de groten,joh wat was dat leuk en gezellig en wat hebben we gelachen,ja volgend jaar doen we het weer,jammer genoeg hebben ze er thuis niet altijd zo,n zin in maar alleen op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kwartetten vind ik ook wel aardig. Het duurt ook niet zo lang. Wat leukt dat jullie een mooi gratis spel kregen zeg!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja ik! Gelukkig doet mijn man dat wel graag met de kindjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...