dinsdag 9 juni 2015

Om op te vreten

Die minimoestuin, gebeurde daar nog wat? Nou de laatste weken een enorme groei-explosie mag ik wel zeggen. De kroppen andijvie werden groot, groen en mals. Dus tijd voor stimpestamp. Rauwe andijvie stamppot met blokjes kaas erdoor (ipv spekjes, toch lekker hartig en een bite) en mosterd.
Hm en er loopt nog extra bites over....
  Snel schoonmaken/eraf snijden ( vooral oudste zoon kan nogal mieren als hij slakken in zijn eten treft, terwijl hij rustig en zonder blikken of blozen de meest vette hap zo naar binnen schuift bij het uitgaan, maar goed) gelukkig zijn de blaadjes nog mooi intact. De jongsten kan het niks schelen die vinden het eten van eigen groentjes juist helemaal te gek. En eten daar dan vaak juist meer van, zo lekker smaakt de eigen kweek <3 br="">
Dit word een prachtige en heerlijke stamp! 

5 opmerkingen:

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!