dinsdag 24 maart 2015

Maandagmorgen

Ik was al dagen van plan weer eens een blogje te schrijven, want inspiratie genoeg. Maar de vorige week was gevuld met narigheid, niet van onszelf gelukkig, maar wel echte narigheid in het leven van naaste familie en ook nog van een vriendin, die moeilijke keuzes in het leven moest maken.
En dat voegt het mij gewoon niet om een gewoon blij, alledaags, hopelijk grappig, of wat dan ook blogje te schrijven. Het voelt dat zo raar, waar maak ik me druk om, die zoveelste luisuitbraak op school ( oei mn eigen hoofd kriebelt terwijl ik het opschrijf meteen vreselijk) etc etc....
En van die andere zaken word ik natuurlijk ook echt bezorgd verdrietig etc etc... maar dit blog wil ik niet over anderen, maar gewoon over mij en mijn alledaagse dingen en gedachten etc etc...zodoende kwam er niks op het www, niks op het blog. Ik heb bepaalde connectie met de werkelijkheid en blog nodig anders voelt ik me er niet fijn bij. Sorry, zo ben ik nu eenmaal....
Maar de narigheden lossen zoals vaak zich langzaam op en er komt weer een bepaalde alledaagse fijne rust...
Dus, en.....
Deze week ben ik lekker helemaal vrij, en ik had me voorgenomen de maandagmorgen ouderwets eens te beginnen met een good old blogje, na...... niet gelukt dus, het is nu alweer dinsdagmiddag.

Labels: , ,

7 reacties:

Blogger Sandra zei...

Misschien troost het je dat ik deze ochtend ook luizen ontdekt heb in drie van de kinderen hun haar ;-). Vreselijk ja. Geraakt een mens daar ooit nog vanaf?? Dat wordt weer kammen, kammen, kammen.

24 maart 2015 om 14:07  
Blogger Crafts 'n' Skills zei...

Maar het blogje staat, wat betekend dat er in real-life weer wat verbeterd is. Fijn!

24 maart 2015 om 14:26  
Blogger Crafts 'n' Skills zei...

Haha! Terwijl ik op enter druk krijg ik een mailbericht binnen van school. Je raadt hem al hé? ......

24 maart 2015 om 14:38  
Blogger Trudy zei...

Eerst je rust nemen hoor, als er zoveel op je af kwam is er ook tijd nodig om dat allemaal een plek te geven. Het bloggen komt vanzelf weer, toch?

24 maart 2015 om 16:27  
Blogger Mrs. T. zei...

Klinkt allemaal hartstikke logisch. Zorgen om mensen waarom je geeft maakt verdrietig en doet je je zegeningen tellen. Al vind ik niet dat je altijd alles maar weg hoeft te relativeren. Sterkte.

24 maart 2015 om 21:02  
Blogger Bibje zei...

Morgen maar weer....of overmorgen...of de dag daarna...kan allemaal hoor! We wachten het geduldig af :)

24 maart 2015 om 22:43  
Blogger Sandra zei...

Geniet van je vrije week en dat bloggen komt wel weer.

25 maart 2015 om 06:57  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage