woensdag 4 maart 2015

Dingen kopen

Gisteren ging ik een dagje lekker i kea-en met een vriendin. En ik durf het bijna niet te zeggen, in deze tijd, waarin iedereen aan het ontrommelen en declutteren, minimaliseren en less=more doet.... Maar het was punt een al reuze gezellig en punt twee, heb ik er dingen GEKOCHT.
Dingen voor in mn huis dus. Allereerst de bovenstaande lamp, het motief kwam me zo bekend voor, wij hadden die vroeger, toen ik nog bij mijn ouders woonde hangen, op de porche (veranda) aan de voorkant van het huis, in een knal geel/oranje kleur. Het was dus direct liefde op het eerste gezicht, het sparkte enorm veel joy ( wat volgens wereldberoemde japanse opruimgoeroe heel belangrijk is, voor het (be) houden van spullen in je huis, ik ben dus ergens toch heel goed bezig he?). Oh en natuurlijk heb ik de oude lamp die op die plek stond en behoorlijk gammel en oud was weggedaan. Dat dan weer wel.
 
Tevens deed ik een investering in mijn ehm huwelijk ofzo, want na het scheidingsdekbed-debacle(klik), vond ik dat ik toch hier ook wat extra joy enzo wilde. Ik kocht dit dekbedovertrek, rood met witte stippen.....sprookjesachtig.
En een der versleten dekbedovertrek is weggegooid.
 

3 opmerkingen:

 1. Iets erin, maar ook iets er uit. Prima toch?! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus jij kruipt nu 's avonds onder je paddenstoel?;-)
  Poehee, die lamp is wel heel erg retro. Wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig dat je dingen hebt gekocht! De lamp vind ik leuk. En het dekbed helemaal. En bij dit soort motief zie je het ook niet als het niet helemaal recht ligt. Met streepjeshoezen ziet er meteen zo slordig uit dan.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...