zaterdag 14 februari 2015

Slowcooker, en iets over de liefde?

Omdat het nog steeds zo koud is, vind ik het heerlijk stamppotten en ook stoofschotels klaar te maken,
Deze keer eens boeuf bourguignon.  KLIK voor het recept 
En alhoewel dat altijd best veel werk is, voor als snij en hak werk, de uien, het vlees, dan de winterpenen en de (zoete) aardappelen etc etc, is het ook weer gemakkelijk, als ik dit in de slowcooker maak. Het hak en snijwerk moet je toch doen, hier springt nooit iets vanzelf in de kookpotten, alleen nu doe ik het dan tussen de middag/in de ochtend al, bak het vlees aan en schuif dan alles in de slowcooker. Dan heb ik vrij van koken, want tegen etenstijd is alles precies gaar en geurt het huis heerlijk. Terwijl ik een boek lees/ een dutje doe. Dan heb ik de handen vrij, om op de speelkameraadjes te letten, die tegenwoordig steevast te laat opgehaald worden.(bleh)
En natuurlijk een extra grote portie gemaakt, zodat ik morgen of overmorgen weer een makkelijke dag heb, met bv nog extra groentjes als rodekool met appeltjes of broccoli erbij.
Soms moet je ook lief zijn voor jezelf :-).

5 opmerkingen:

  1. Een slowcooker... Is dat nou een fijn apparaat? Gaat op elektriciteit zo te zien. Zou je zo een ding aanraden of...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Euhh.. koud?

    Hier ligt er van narigheid nog een pakje zuurkool met bijpassende worst te wachten op die échte kou..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dat is makkelijk,ik ken de clowcooker niet,wat is dat voor pan??

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ruik het hier bijna. Het ziet er heerlijk uit!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!