zondag 21 december 2014

Wederom een gouden tip

Waarvan ik ook niet geloofde dat hij werkte. Op het gevaar af saai te worden met al mijn tips...
Toch wil ik het delen, gewoon omdat het zo verbazingwekkend was en ook nog goed werkte.
Mijn oudste dochter had een prachtige hele lichte (en iets te dure) jeans gekocht en werkelijk de eerste of tweede keer dat zij hem aan had naar school, kwam ze met een enorme kauwgomvlek/plek op haar bilpartij thuis. Deze was door de dag heen al gruwelijk zwartachtig geworden ook door het vele vuil wat er aan vast kleefde.
Een rondje goegelen deed ons besluiten hem een nacht in de vrieser te leggen dan moest het de volgende morgen er zo af te krabben zijn....ja, ja, nou niet bij ons hoor.
Een tweede rondje op het internet gaf ons advies er lekkere en vooral vette pindakaas dik op te smeren, het een dag te laten zitten en dan gewoon in de wasmachine regulier mee te wassen.
Vol goede moed smeerden we ruim de vuile plek in en zagen terstond een er ook nog een enorme vetvlek om heen ontstaan......maar er viel toch niets meer te verpesten dus moedig zetten we door.
En JOEHOEEEEEEE net uit de was is de broek weer smetteloos als nieuw zo schoon. Zelfs geen vetplek meer te zien.
Nouja, stel je hebt de dikke pech om zelf in een kauwgom te gaan zitten, of je kids, weet dan nu wat je te doen staat.

9 opmerkingen:

 1. Helpt ook bij kauwgom in het haar. Maar daar kwam ik helaas pas achter toen ik al een stuk uit het haar van de jongste had geknipt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed om te weten dat pindakaas echt werkt! Je weet maar nooit wanneer je in kauwgom gaat zitten tenslotte!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wil je me mailen? crolein op outlook dot com Misschien heb ik wat voor je? :-) (Klinkt als een vieze ouwe man, ik weet het, maar het valt mee... en ik kan nergens een emailadres van jou meer vinden...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pindakaas helpt ook met stickers verwijderen van deuren en glazen en zo... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...