vrijdag 19 december 2014

Tip voor de gemakzuchtige ehm personen, zoals ik

Laatst was ik bij mn schoonouders en daar had mijn schoonmoeder, een geweldig handige, ik noem het maar, een soort van electrische bezem.
Een driehoekig ding dat aan een stok over de grond gemanoeuvreerd kan worden en werkelijk overal bij kwam. Echt veul handiger dan de kruimeldief die ik heb waar ik altijd een haat/liefde verhouding mee heb. Daarvan denk ik immer, het is het echt net niet.....net niet schoon, dat vooral. Ik vind dat de kruimeldief ook een te klein (zuig) mondje heeft, je bent echt te lang bezig, ik dan he.....
En een ouderwetse bezem wappert de losse hondepluisharen en katteharen, meer heen en weer de woonkamer door dan het daar nou echt van opschoont.....en werkelijk altijd als ik net klaar ben met stofzuigen, schudt de hond zich eens lekker uit, HOPLA een wolk hondeharen pluist door de woonkamer, of loopt een der kinderen met modderige zandpoten mijn huis in ......

Zie hier mijn nieuwste aanwinst, hij heeft aan de voorzijde, een soort roterende spinnenarmpjes, als je goed op de foto kijkt zie je een paar uitsteken. En de drie andere zijdes hebben roterende borstels , rubberachtig waarmee ze alle vuil en pluis als het ware naar binnenslaan, het reservoir in.(dat reservoir is ook weer kinderlijk makkelijk te legen en zelfs afspoelbaar onder de kraan)
Je, ik dus in ieder geval wel, pakt hem veel gemakkelijker en sneller voor even tussen de stofzuigrondes door, met veel beter resultaat. Het opladen gaat echt snel en dan zou hij een uur mee moeten gaan, zolang heb ik hem echter nog nooit gebruikt. Het geluid wat hij maakt is vergelijkbaar met een kruimeldiefachtige.
   Ik zal de link naar het handige joetjoepfilmpje plaatsen, voor wie hem niet kan zien, ik heb het hier over de: leifheit power delta.
                      Waarom heb ik deze niet eerder gevonden?
Voor ongeveer 30 euro te koop.    

Labels: ,

11 reacties:

Blogger MamaJo zei...

Ooo ik als stofzuighaatster zou zo maar op ideeën gebracht kunnen worden. De link werkt niet geloof ik maar ik ga hem even googlen :)

19 december 2014 om 19:52  
Blogger AppelFien zei...

Ziet er heel handig uit! Ik zoek zoiets voor in de badkamer boven, want steeds die zware stofzuiger naar daar sjouwen... Wat ik me dan wel afvraag: is het toestel niet steeds plat nét als je het wil gebruiken? En hoe lang moet het dan opladen?

19 december 2014 om 20:50  
Blogger Colin (Bij Guusje Thuis) zei...

Net een rolveger van vroeger maar dan oplaadbaar, handig!

19 december 2014 om 22:17  
Blogger Spaarmoeder! zei...

Je gaat bijna denken dat je er aandelen in hebt, haha. Maar ik kan me wel voorstellen dat het handig is ;-) Ik ga eens googlen

19 december 2014 om 22:23  
Blogger merula zei...

Wat een heerlijk berichtje! Het is dat ik al een kerstwensen lijstje heb ingeleverd maar anders..... ;)

19 december 2014 om 23:21  
Blogger Miss Milla at Home zei...

Ik herken jouw haat/liefde verhouding voor een kruimeldief. Die rolveger ziet er inderdaad geweldig handig uit. Ik moet mezelf al inhouden om hem niet onmiddellijk te gaan kopen.

20 december 2014 om 08:54  
Anonymous Anoniem zei...

Handig hoor! Waar heb je deze gekocht voor rond de dertig euro?

20 december 2014 om 10:38  
Blogger sillie zei...

Blokkertje of marskramer

20 december 2014 om 13:02  
Blogger Nicole orriëns zei...

Hij ziet er erg goed uit! Ik ben zelf erg blij met mijn kruimeldief, die ik na lang aarzelen heb gekocht. Maar ik ben altijd in voor meer makkelijke apparaten!

Huisvlijt

21 december 2014 om 11:54  
Anonymous Henk50 zei...

Maandag is Tineke jarig. Het apparaat stond niet op haar verlanglijst, maar ik heb er wel één gekocht en verstopt. Niet verklappen hoor! Dank voor de tip. Scheelt volgens mij veel gesjouw met de stofzuiger.

27 december 2014 om 11:20  
Anonymous Henk50 zei...

En wat ook zo handig is: je ziet tenminste wat je gedaan hebt! Bij de stofzuiger moest ik maar raden wat ik opgezogen had. Nu denk ik: oeps, toch weer goed werk verricht....
Graag ook de mening van een aantal mannen over de Power Delta...

5 januari 2015 om 20:35  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage