vrijdag 14 november 2014

Auto perikelen

Gisteren was ik de hele dag lekker bezig op de zaak. Lekker buffelen, hard werken en daarna ook weer lekker naar huis.
Dacht ik.....
Want op het parkeerdek stond mijn auto aan beide zijden zeer strak ingeklemd door auto's. Er zat links ongeveer 10 cm en rechts leek het zelfs nog wat krapper. Met geen mogelijkheid kon ik dus normaal, noch via de bijrijderskant instappen.
Mijn auto heeft gelukkig een ruime achterklep en dus wuifde ik naar de bewakingscamera's ( naar de collegaatjes van de receptie binnen, die moeten zich beslist een flauwte gelachen hebben) en klom via de achterkant mijn auto in, wat bepaald stom voelt en er vast ook zo uitzag.
Het had namelijk geregend en er lagen vieze plassen, dus eerst mn schoenen uit, dan worden mijn 2 achterbanken niet smerig, mn tassen en mn schoenen in de auto smijten en dan er zelf in klauteren, klep weer dicht trekken,hoofdsteunen verwijderen, over bank 1, nog meer hoofdsteunen verwijderen, over bank 2, en dan tussen de voorste stoelen is gelukkig genoeg ruimte om me ertussen te wurmen en zit in eindelijk achter het stuur.
Ondertussen ben ik natuurlijk niet alleen verhit van het klimmen, maar ook door de medeweggebruikers een beetje verhit geraakt, want wie zet nu zn auto zo dicht op een ander dat die met geen mogelijkheid normaal zn auto in kan klimmen.....

16 opmerkingen:

 1. Dat probleem heb ik als fietser gelukkig nooit :)

  Btw: ik zie het je zó doen, zal idd erg charmant zijn geweest, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las laatst dat onze auto's te breed zijn voor de parkeerplekken. Creatief ben je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een sukkels...Waren ze niet bang voor krassen en deuken in hun portieren als ze zo dicht op iemand gaan staan? Maar goed geklommen! Ik heb het ooit - twintig jaar terug - gedaan toen m'n deuren helemaal vastgevroren waren en alleen de achterklep nog open ging :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahahaha ik zie het helemal voor me! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dan ben ik toch wel blij dat ik schuifdeuren heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit gebeurde mij geregeld, ik werd op kantoor ingeparkeerd door de dikke wagens van de blijkbaar beter betaalde collega's.
  En ja hoor, verdulleme altijd als ik een rokje aan had...! Dus dat was de achterbank plat leggen, schichtig om je heen kijken, niemand? Dan hup, head first die auto in duiken en heel vlug naar voren.
  Als 't heel hard vriest zitten mijn zijdeuren wel eens dichtgevroren en ook dan... op een of andere manier krijg ik m'n achterklep dan nog wel open dussss...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie het gewoon voor me! Vooral dat wuiven vooraf! Maar inderdaad vervelend om zo in je auto te moeten duiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag het al voor mij ;) maar had een ander einde in gedachten....toen je eindelijk
  achter het stuur zat waren één of twee van de wagens vertrokken ;)
  Maar jouw verhaal is ook superleuk vooral voor die collegaatjes aan de receptie ;)
  liefs en fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja. Sommige parkeerplaatsen maken ze dan ook nog zo smal. Ik heb dat heel dikwijls voor (haha). Toen ik zwanger was was het nog een groter probleem want dan kon ik niet gewoon mijn buik intrekken. Nu lukt het gelukkig meestal wel de parkeerplaats uit te rijden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom ga ik zo graag naar de Ikea. Daar hebben ze extra brede grote familieplaatsen en kan ik mij zonder gène parkeren ;-)

   Verwijderen
 10. Haha, jij hebt jouw collegaatjes achter de receptie vast een hoop lol bezorgd. En ach ik zeg verder niks, ik ben ook weleens de auto in geklommen via de achterklep (langleve de hatchback), niet omdat ik ingeklemd stond, maar omdat de portieren dicht waren gevroren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De bestuurder uit de auto rechts van je kon dus ook niet aan de bestuurderszijde uitstappen ...zo heeft ie vast niet geparkeerd. Ik denk dat jij er te dicht naast bent gaan staan en dat je de stomme pech had dat links van je iemand hetzelfde deed.
  Ik had die klauterpartij wel willen zien. Ik kan niet garanderen dat ik niet zou lachen.;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de bestuurder rechts had hem achteruit ingeparkeerd en kon er dus zelf aan die andere kant vrij royaal wel uit :-)

   Verwijderen
  2. Toen ik ging staan was in aan beide kanten vrij ...

   Verwijderen
  3. Stomstomstom, ik had niet aan achteruit inparkeren gedacht.

   Verwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...