woensdag 22 oktober 2014

Te heet

Mijn laptop werd de laatste maanden steeds zo heet dat het zweet me uitbrak onder het typen en ik bijna dacht al in de overgang te zitten en flink wat opvliegers te hebben. Maar voor mijn verjaardag kreeg ik geld en kon ik een mooie nieuwe uitzoeken, altijd fijn, maar voor mij als eeuwige twijfelaar...
Ook best weer een moeilijke keuze. En nee, mijn oude laptop kon echt niet gemaakt, die was dermate oud en echt eigenlijk ook wel van wat mindere kwaliteit, dus dat was geen optie. En met een man die werkzaam is in de ict, nou daar word het soms ook al niet gemakkelijker van want die heeft natuurlijk ook overal een ict-mening over.
Zelf ben ik dan ook weer eeuwig aan het twijfelen, word het het nieuwste van het nieuwste, en een aanraak- scherm ofzo, want ja koop ik iets dan wil ik ook graag iets waar je dan weer wel wat aan hebt ook in de nabije toekomst, en dan het liefst nog zo lang mogelijk ook enzo.
Ha en nu heb ik er een, werkelijk een prachtige en het scherm is zo prachtig helder en mooi kleurig (iets met HD) , ik moet alleen even wennen aan de windows 8, dat is toch een piezeltje anders.( aargh ik word vast oud, als ik het zo terug lees).
Maar blij ben ik er wel mee. 

Labels:

7 reacties:

Anonymous Anoniem zei...

Gaaf! Niks zo lekker als een verse gadget :)

22 oktober 2014 om 15:41  
Blogger Vlierbloesem zei...

WE hebben teveel gelijkenissen mijn man is ook al ene ICT er en die heeft ook altijd van die meningen..

22 oktober 2014 om 16:07  
Blogger huis tjokvol zei...

aahh leuk,geniet ervan

22 oktober 2014 om 16:10  
Anonymous Mrs. T. zei...

Windows 8? Ik dacht dat dat al bijna uit was? Schijnt zo gebruiksonvriendelijk te zijn dat 10 al staat te dringen hoorde ik. Maar verder heel veel plezier met je nieuwe lappie!

22 oktober 2014 om 16:20  
Anonymous Vlijtig Liesje zei...

Ik moet ook altijd erg wennen aan nieuwe apparatuur. Mijn kinderen drijven nu de sopt met mij. Die doen me na en roepen: 'Paniek! Terug naar de winkel!'

24 oktober 2014 om 12:48  
Blogger Introverte Mama zei...

Leuk, dat nieuwe spul! Bevalt het goed? Kan je alles terug vinden enzo ( je wachtwoorden)

27 oktober 2014 om 15:51  
Blogger nadasurf zei...

maakt niet zo veel uit !!! goedkoop of duur na 5 jaar is het beste er van af en kapot hier :(

29 oktober 2014 om 22:31  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage