dinsdag 24 juni 2014

Sprookjesachtig leven

Ik doe het graag, sprookjes lezen en voorlezen, en kan mezelf echt weg laten dromen in zo'n sprookjes wereld. Als kind al en ook als volwassene, lees ik alles, maar, Harry Potter, de boeken en films, ge-wel-dig! De hobbit, in de ban van de ring alles helemaal wauw. Heerlijk.En sinds een klein jaartje heb ik een eigen spinnenwiel waar ik graag op spin, en dan waan ik me al ritmisch trappend om het wiel te laten draaien, ook in een soort van andere wereld. Een heerlijk gevoel.
Hm en jah dan breekt mijn draad (plof-weg droom), omdat ik niet goed op zit te letten en dan is opeens de wol op, omdat ik zomaar zo hard ging. En moet ik weer wat schapenvacht gaan wassen enzo...
Maar nu zag ik deze regenboogwol, een dikke zak vol gekaarde wol. POF...ik zit meteen weer in mijn sprookjes wereld.

4 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat je je in een sprookje waant achter zo'n spinnewiel! Wat een bijzondere hobby om te hebben, en knap dat je dat kunt.

  Ik vind die wol net een suikerspin. Ik wil er zo mijn tanden in zetten.

  Laat je het zien als je het hebt gesponnen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan nog even duren , maar natuurlijk laat ik het zien, ik was van plan voor mijn jongste dochter een vestje voor de komende herfst/winter te gaan maken :-)

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijkheid zulke mooie kleurige wol!!
  Hier nog een sprookjes fan... Zo fijn om af en toe even in een andere wereld te vertoeven hè? Harry Potter en de Hobitsen zijn hier ook erg geliefd :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig :-) de dame van wie ik de wol kocht had dat heerlijke onaardse gevoel ook als ze aan het spinnen was, en neemt haar wiel zelfs mee op vakanties :-)

   Verwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...