dinsdag 10 juni 2014

Doe ze er dan wat mee?

 
Nouhouuuuu ik deed een poging yoghurtaardbei-ijs te maken .
Nieuwsgierig dat ze zijn zeg.... 
maar huh? wat gebeurt er nou....
Het is wat als je niet wachten kunt... 
Het uiteindelijke resultaat wat ik nog overhield 2 x 750 ml aarbeidyoghurt, staat nu te "rijpen" dat betekent, plaats het ijs in de diepvriezer gedurende 2-4 uur waarbij het ijs nog iets harder word.

Labels: , ,

5 reacties:

Blogger Mammalien zei...

Aarbei met eh, melk? Of nog wat geheime ingredienten? (Ik ben zo'n onbenul als het op eten klaarmaken aankomt...)

10 juni 2014 om 18:44  
Blogger Trudy zei...

Oh lijkt me errug lekker!

10 juni 2014 om 18:48  
Blogger sillie zei...

Volle yoghurt met aarbei :-) extra suiker en een snufje zout

10 juni 2014 om 19:22  
Blogger Sandra zei...

En hebben ze het geduld om zo lang te wachten.

10 juni 2014 om 20:55  
Blogger Bibje zei...

He lekker zeg!!!!

10 juni 2014 om 23:22  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

Links naar deze post:

Een link maken

<< Homepage