dinsdag 10 juni 2014

Doe ze er dan wat mee?

 
Nouhouuuuu ik deed een poging yoghurtaardbei-ijs te maken .
Nieuwsgierig dat ze zijn zeg.... 
maar huh? wat gebeurt er nou....
Het is wat als je niet wachten kunt... 
Het uiteindelijke resultaat wat ik nog overhield 2 x 750 ml aarbeidyoghurt, staat nu te "rijpen" dat betekent, plaats het ijs in de diepvriezer gedurende 2-4 uur waarbij het ijs nog iets harder word.

5 opmerkingen:

  1. Aarbei met eh, melk? Of nog wat geheime ingredienten? (Ik ben zo'n onbenul als het op eten klaarmaken aankomt...)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volle yoghurt met aarbei :-) extra suiker en een snufje zout

      Verwijderen
  2. En hebben ze het geduld om zo lang te wachten.

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...