dinsdag 10 juni 2014

Doe ze er dan wat mee?

 
Nouhouuuuu ik deed een poging yoghurtaardbei-ijs te maken .
Nieuwsgierig dat ze zijn zeg.... 
maar huh? wat gebeurt er nou....
Het is wat als je niet wachten kunt... 
Het uiteindelijke resultaat wat ik nog overhield 2 x 750 ml aarbeidyoghurt, staat nu te "rijpen" dat betekent, plaats het ijs in de diepvriezer gedurende 2-4 uur waarbij het ijs nog iets harder word.

5 opmerkingen:

  1. Aarbei met eh, melk? Of nog wat geheime ingredienten? (Ik ben zo'n onbenul als het op eten klaarmaken aankomt...)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volle yoghurt met aarbei :-) extra suiker en een snufje zout

      Verwijderen
  2. En hebben ze het geduld om zo lang te wachten.

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!