woensdag 28 mei 2014

Zomersgeluk is...

Een vrolijke kan (hema-ik MOEST hem kopen van oudste dochter-jah dan moet het he :-) ), met kraantje! gevuld met limonade, voor de warme dagen. 
Dat was gisteren, nu regent het alleen maar..he bah!
Maar voor dat gevoel drinken we, ook vandaag, de hele dag limonade uit de tap en ehm ook omdat de melk op was en ik geen zin heb door de regen te gaan om boodschappen te halen.
Heb jij soms ook iets waar je instant een zomersgeluk gevoel van krijgt?

8 opmerkingen:

 1. ziet er leuk uit hoor je limotap!
  Grappig ding hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dezelfde !! Ons kinderen zijn er gek op. Bij mooi weer zet ik hem buiten.
  En de kraamverzorgster vandaag vroeg ook waar ze dat kon kopen want ze wil er net zo ene en voor de prijs moet je het niet laten.
  Super ding!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, wat een leuk ding! Da's lekker handig als je heerlijk buiten zit....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja! Zodra ik wakker wordt met fluitende vogeltjes en de zon door de gordijnen, ruik ik de zomer! :-) En aardbeien... als die in een uitlekbak op het aanrecht staan, voelt het als zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige kan! Ik heb hem bij de Hema zien staan en een buurvrouw heeft hem. Zelf heb ik hem nog niet, maar hij lijkt me wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezellige kan! Ik heb hem bij de Hema zien staan en een buurvrouw heeft hem. Zelf heb ik hem nog niet, maar hij lijkt me wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

bullet journal, wat en waarom en hoe ik het doe

Al vele jaren werk ik/wij met een weekmenu, gewoon omdat dat in ons geval nu eenmaal handiger was/is. Zelf werk in onregelmatige diensten e...