vrijdag 3 januari 2014

What was i thinking?

Jeumig wat ben ik moe, het begon zo ongeveer daags voor kerst, de nachtdiensten. Dat is altijd vermoeiender, vind ik dan gewoon werken. En overdag slaap ik gewoon minder goed dan gewoon snachts . Daarna werden de kleintjes ziek eerst de een, toen de ander, benauwdheid, oorpijn etc etc maakten dat we gewoon veel onrustige  nachten hadden en voor mijn gevoel heb ik sinds de kerst nog geen nacht aan een stuk kunnen slapen. Er was oudennieuw, ook nog en laat, of moet ik zeggen vroeg thuiskomende pubers en, wi-dansparty's bij ons thuis, en, en,...  En vandaag gingen de toch weer opgeknapte kleintjes en ik (samen met nog een moeder/vriendin met kindjes in dezelfde leeftijd, want gedeelde smart, is halve smart) naar de ballenbak. Reuze gezellig hoor, maar jeumig wat een herrie, en moe ben ik.... kapot....jongste dochter moest ik naar binnen dragen zo moe was ze, en haar beentjes deden het niet meer, en jongste zoon was mij kwijt? in het donker ( maar ik hem niet hoor, hij zat gewoon nog even bij de andere moeder/vriendin) en heulemaal in paniek in de huilmodus geschoten.
Ik val haast ter plekke op mn laptop in slaap.
Morgen weer een echt blogje-beloofd!

9 opmerkingen:

 1. lekker even tijd voor jezelf nemen ook al is het maar een uurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zorg goed voor jezelf
  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eerst maar eens een dagje op de bank met een dekentje lekker uitrusten....die blog komt wel weer hoor.
  sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jij hebt het echt helemaal gehad,geen goed begin van 2014,ik begrijp je helemaal hoor,ik heb gelukkig geen zieken gehad,rust maar lekker uit volgende week als ze weer naar school zijn.

  enne,wi-danspartij???jullie hebben dus een WI ?wij hebben zo vaak getwijfeld om er 1 te kopen,gebruiken jullie hem veel??lijkt mij wel leuk om samen een spel te doen met je kids of niet?

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, nou dan eerst maar even bijtanken hoor!! Je blog kan wel even wachten en wij ook wel ;-)
  Zorg ook goed voor jezelf he!

  Kom je me ook volgen op mijn nieuwe blog?
  Liefs, Nadine (tisvanjikkes)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ow.. dat klinkt toch minder goed... Even lekker met een tijdschriftje en een dekentje op de bank als de kroost weer naar school is, doet vast wonderen ...

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...