zaterdag 19 oktober 2013

Prik

Sinds kort ben ik helemaal into wol, schapenwol.
Ik spintolde (KLIK) tot ik er duizeling van werd, daarom kwam er al snel een heus echt spinnenwiel (KLIK). En dat vind ik nog steeds echt geweldig leuk, alhoewel ik natuurlijk nog geen echte crack ben, leer ik nog iedere keer bij en word ik wel steeds ietsjes handiger ermee. 
Maar je kunt nog meer met wol, jah breien natuurlijk, maar dat moet ik ehm ook nog even onder de knie krijgen en ondertussen kwam vilten op mijn pad. In een van de reacties op een der vorige wolgerelateerde blogjes , en ja dan ga je een keertje kijken en verder zoeken en voor je het weet ben je dan besmet. En vooral het naaldvilten, waarbij je dus al prikkend met een speciale naald in losse wol zelf leuke dieren en bv.... elfjes kunt vormen, zo leuk zag het eruit. Ja ik heb ook nog een zwak voor elfjes.(KLIK). Na de eerste paar keer nogal genadeloos in mn vinger geprikt te hebben ging het daarna iets beter en ehm ik was ook iets voorzichtiger, sommige dingen zijn nu eenmaal niet zo gemakkelijk als ze er (op youtube ofzo) uitzien. (ja echt dat verbaasde mijzelf ook). Maar het is echt reuze leuk om te doen.
Elf in wording.

4 opmerkingen:

 1. Pas maar op, ik heb rare verhalen gehoord over meisjes die zich prikten aan een spinnewiel....

  Maar dat elfje is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier zijn we aan het nat vilten, ook erg leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Ik ben ook dol op vilt en wol en vilten en ...en..het is allemaal zo verslavend he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hah niet prikken aan het spinnewiel ;-) jemig wat ben jij crea~!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...