woensdag 9 oktober 2013

Hoe het onze wereldreiziger is vergaan

Afgelopen zaterdagmorgen konden we hem weer ophalen van Schiphol. Na 5 weken in Canada geweest te zijn. Helemaal in zn eentje heen, en weer terug. Ik ben natuurlijk wel erg trots op hem dat hij het allemaal gedaan heeft en dat alles gelukt is zo in zn uppie. En alhoewel ik vaak pieker en bezorgd ben, had ik er nu weinig last van, echt, het verbaasde mijzelf ook. Ik dacht echt, hij heeft alles zelf geregeld, met school, etc etc de vlucht, dus het komt wel goed met hem, hij red zich wel, wat is hij al groot en volwassenachtig zeg maar. Bijna een soort van zen-moment, als ik aan hem dacht, in ieder geval een fijn gevoel gaf het me wel. Regelmatig een whatsappie (die kwamen bij ons midden in de nacht, want 8 uur tijdsverschil) en op zondag even bellen en bijkletsen, zijn verhalen horen, hoe leuk geweldig , mooi, ruim en fantastisch land Canada wel niet is. Hoe fijn en aardig het gezin was waar hij logeerde. Hoe moe hij was van alle indrukken, het werk en belevenissen.
En ik ben ook weer erg blij dat hij weer helemaal heel thuis is. Bij aankomst had ik wel even een emotioneel momentje toen hij dan eindelijk die schuifdeuren uitkwam en de kleintjes gillend op hem afstoven, vandaag de wat wazige foto.... zo keek ik zelf ook ff. (wazig)
Boordevol verhalen en bruin als een Canadese bruine beer, want het was daar nog volop warm en zomers. ( tenminste s middags want s 'nachts vroor het er al 5 graden). Een heleboel foto's gemaakt,
ehm bijna allemaal van geweldig mooie tractors, combines, pick-ups, kiepbakken, maishakselaars, etc etc , ehm echt heleboel mooie foto's dus.....
Oh en hij had ook wat foldertjes meegenomen die daar in de bus gegooid worden, gewoon omdat die zo leuk waren. Je weet wel vroeger  vond hij de intertoysmagazine geweldig en ehm nu werd hij aangenaam getroffen door deze.....
 
 
Jahwel voor de onderste moest ik zelf ook even kijken wat het precies was, een soort van boogschietdinges, maar zeg zelf... WAAAAAUW! ?

18 opmerkingen:

 1. Lekker voor je dat ie weer op het nest is! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat fijn dat die weer thuis is en wat fijn dat hij het zo leuk gehad heeft en alles goed is gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat fijn! En waarschijnlijk ook heel fijn dat hij weer thuis is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat hij weer onder moeders vleugels is.... En ik vind het knap van je zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wat een fijn gevoel weer, iedereen weer op het honk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je bruin beer (haha) weer terug is. En super dat het zo goed gegaan is, zowel aan zijn als aan jouw (zen)kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wat fijn dat hij er weer is.....die van mij mag pas naar canada alsie 30 is hoor....
  ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is toch een heeel ander land inderdaad. Je moet ook een jongen van 18 zijn om machinerie en geweren mee terug te nemen als reisbelevenis. Lekker dat je vanavond je eigen bruine beer kan knuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die wapens wel eng..
  Maar volgens mij is hij er een stuk "groter" van geworden

  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blijkbaar registreren ze mij als Visitor uit Rotterdam
  JB

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, hij heeft dus prachtige foto's. En die folder. Brrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jeemig die folder! Dat is toch echt absurd he..... Maar goed.
  Fijn dat zoon weer thuis is en het zo leuk heeft gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fijn dat hij het zo leuk heeft gehad en fijn dat hij weer heelhuids thuis is!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mannen en jongens vinden wapentuig nu eenmaal prachtig. Niks mis mee om dat eens goed te bestuderen. Wat een zegen dat het hier niet legaal is. Je zult je wel een kloek vinden nu alles weer compleet is. Heb ik ook wel last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn dat hij er weer is! Dat van die wazige blik herken ik :-)
  En de winkels in Canada met al dat schietgerei en aanverwanten ..... brrrrr, niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die folder had hij best daar mogen laten, maar wat fijn dat hij weer 'safe and sound' thuis is!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi dat ie weer thuis is. Maar je weet nu ook dat hij het kan en dat geeft een volgend keer ook rust. Echt waar! Oké die laatste folder is dan niet echt geruststellend maar het helpt wel om een beter inzicht te krijgen hoe het brein in Canada werkt..... Je moet maar zo denken daar is nog veel ongerepte natuur en ze weten allemaal dat je je moet beschermen tegen beren met jongen dat is echt gevaarlijk, begrijpelijk maar je het kán...... in elk geval werd hij zelf een beer en had je geen geweer of kruisboog nodig.
  Gr pdepooh

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...