An apple a day..

Soms kom ik wel eens in een andere supermarkt dan de gewone, waar ik/manlief de weekboodschappen doe. Eerlijk gezegd doet hier de manlief bijna altijd de weekboodschappen ( met elke week een ander kind als "hulp" mee). Maar ik kwam dus lang de Jumbo en was nieuwsgierig en moest nog wat kleine boodschapjes halen, en zo een keertje in een andere super, vind ik ook gewoon wel eens een keertje leuk, ook in het buitenland vind ik het echt enig. Buiten dat het gewoon fris oogde, met dat geel, viel het mij op dat de versafdelingen best groot en ruim gesorteerd waren. En vonden we onder andere deze leuke kleine kinderappeltjes. Van FRED en ED.KLIK
Natuurlijk allemaal leuk gemarketeerd en doelgroep kinderen, dan denk ik al meteen hmm ...
Maar zoals met alles, ben je er altijd zelf bij wat je uiteindelijk koopt, en mijn kinderen zijn nogal dol op appels maar een echte grote, vind ik toch vaak half afgekloven en bruin geworden weer terug. Dus kopen wij bij voorkeur een zak kleinere appeltjes, want die kunnen dan mee naar school en ook thuis worden ze helemaal opgegeten. De druifjes ernaast laten zien hoe klein ze zijn.
De prijs was gewoon prima, niet duurder of goedkoper. En op de meeste appels zat een klein leuk stickertje van Fred  of Ed. De smaak was ook zeer prima te noemen want zowel mijn eigen kinderen als de 2 kindjes die op bezoek waren kwamen om nog een tweede appel vragen. Nou daar doe je het dan toch voor, nietwaar?
10 goede redenen om een appel te eten KLIKERDEKLIK
Nu zijn biologische appels natuurlijk de besten, nu was de zak waar de appeltjes in zaten al weg, meegenomen met de klokhuizen erin, voor de shetland pony. Dus heb ik daar het fijne niet van kunnen lezen. Maar de site van de jumbo claimt dat ze in 2013 als schoonste groente en fruit uit de bus kwamen KLIK

Reacties

  1. ja lekker die kleine appeltjes. Zelf ben ik fan van fuji-appels, maar mijn portemonnee werkt dan tegen....dus eten wij per week zo'n zak leeg ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mmm lekker,ik vind appels zo duur,als ik appels koop zijn ze hier in 2 dagen op,dus als ik appels koop is het echt een feestje,want dan kiezen appels boven een snoepje hoor.

    gr yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Appels zijn duur, ik zie uit naar eigen oogst (zei het verwende nest).
    Ik geef op woensdag altijd 'n appeltje mee, dan is het hier fruitdag op school en mogen ze geen koekjes e.d. meenemen. Normaal geef ik ze meestal ontbijtkoek mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier een fan van die gele winkel en ja, dat komt vooral van de versafdeling: echt prima gesorteerd en goede spullen, dat is hier bij ons in die blauwe winkel wel eens anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik koop vaak kleine elstar voor de kinders. Gaan er goed in. Ik heb deze nog nooit gezien bij de Jumbo.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik koop ook vaak kleine elstarretjes en ikw as voor het eerst in Jumbo, weet dus niet of ze deze fred en ed appeltjes altijd hebben, maar zag er wel meer van in de winkel jam ofzo...

      Verwijderen
  6. ik heb gemerkt dat d ekleintjes graag een appel lusten
    juul

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik eet ze te weinig... terwijl het toch zo makkelijk is, zo uit het vuistje... Goed voornemen nummer 216: meer appeltjes eten! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk