woensdag 22 mei 2013

Rijker dan ik zelf wist, ook wel de BOM

Omdat het nog steeds zo koud is buiten, omdat het zoveel regent, omdat de kleintjes evengoed enorm hard groeien, en ze in nieuwe fases komen....en ze zich al redelijk lang pedagogisch verantwoord verveeld hadden.
Moet je wel eens wat op regenachtige woensdagmiddagen,en op onze zolder achter "het schot" verscholen, ligt onze oude rommel schatkamer.(en kwam al eerder eens een grote doos oude playmobiel van tevoorschijn)
We zochten de oude lego van oudste zoon(18) van lijkt-net gister vroeger. En we vonden oude lego.....echter wat we vonden was de oude lego van manlief en zijn broer van vroeger, en dat was echt al megaatje veul. Je zou zelfs wel kunnen spreken van de lego-bom.....zou ziet de woonkamer er in ieder geval, op dit moment wel uit. En allerlei bouwinstructie-boekjes zitten er ook nog bij.
Jongste zoon waant zich een soort Dagobert Duck en wil duiken en zwemmen in de legoberg.
Lego leid de weg. Een beetje te moeilijk nog, want de grondplaten moet je op de een of andere manier vast leggen. Maar t gaat vast goedkomen.
Manlief komt uit een jongetjesgezin, en je zou dan toch denken, het is allemaal dan zeker echt kleine-mannen-lego, maar niets is minder waar, onze jongste dochter vindt de legomannetjes ook geweldig.
Ook deze keer weer een echte schat gevonden.

10 opmerkingen:

 1. Dat is het mooie van lego en playmobil.
  Het gaat echt jaren mee, hier zullen ze weer veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw dat is echt een berg lego,hier hebben we ook wel lego maar ze spelen er weinig mee,soms hebben ze van die buien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo'n schat te vinden! Dana is ook dol op de oude lego van manlief. Vooral de wegen, de trein en het politie bureau :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk is dat he! ik heb ook van Meneer Williams en zijn broer een ontzettende berg lego , plus wat de jongste nog heeft gekregen. Ik "verstop"ook speelgoed achter het schot zodat er altijd wat nieuws is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn oom had ook van die platen met wegen - uren heb ik bij mijn opa en oma zitten lego-en - en ik maakte die altijd aan elkaar vast met blokjes. Anders kan het niet volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk he dat het zo jaren meegaat en elke generatie weer boeit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. o dat lijkt me ook best leuk om te duiken in zo'n lego berg! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk zo'n lego bom! Oudste zoon had ook van deze grondplaten en wij bouwden deze aan elkaar met blokjes en allerlei huisjes.
  Echt zo'n lego-schat is goed voor uren speelplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook hier spelen mijn klein kinderen met het Lego van hun ouders

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...