huis of roofdieren?

En ehm ik was nog een beetje misselijk.....
Ze heeft m niet zelf gevangen, die duif, dat kan ze namelijk niet, want ze kijkt een beetje scheel en springt dus steeds mis :-)
Maar ze vond ergens op straat? en vond hem wel verrukkelijk en vrat gulzige happen van het bloederige lijk......ieuwwwww ze wilde hem ook graag mee naar binnen brengen, voor ons....

Reacties

  1. Het is een teken van liefde moet je maar denken...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijn kado idd. Héérlijk. De lieverd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als ik je zou vertellen wat onze katten in de loop der jaren allemaal niet mee naar binnen namen. Ik werd daar regelmatig misselijk van, al die uiteen gereten lijfjes, brrrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toch wel lief zo'n cadeau....toch? maar verder ;(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hmh. Hebben jullie even geluk dat ze scheel is, anders had je dat elke dag voor je deur liggen! Ben benieuwd waar die van ons straks mee thuiskomen als ze naar buiten mogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. zo kwam ik eens smorgens beneden en lag mijn woonkamer vol met veren en bloed maar kon ik niet zo gauw vinden waar het slachtoffer was tot ik eens goed rond ging kijken en zag dat er een dode duif achter de kast gepropt lag,ook het katten luik zat onder het bloed en in de tuin lagen nog meer veren, de dader was zowat de helft kleiner dan de duif en vraag me nog steeds af doe ze hem naar binnengekregen heeft. onze huidige kater gaat ook regelmatig op jacht ,maar neemt beduidend kleinere prooien mee en maakt ze ook niet dood, zo kan het dus gebeuren dat er in de kamer van mijn dochter ineens een padje rondspringt of een vogeltje rondfladdert , die we dan vangen en op hoop van zegen weer buiten zetten, want meestal zijn ze niet gewond maar of zon beestje de schok overleeft is natuurlijk wel de vraag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat fijn dat ze jullie wil laten delen van haar 'vangst'.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lief van haar maar minder voor jullie.....;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. die van mijn nam liever muisjes....... hele nesten gevonden en altijd in mijn bed, nooit ergens anders..... Dat is t enige van het diertje dat ik niet m is nu het niet meer is. Het is blijft een roofdier natuurlijk. Maar goed de neveneffecten zijn dan wel minder
    gr petradeepooh

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk