dinsdag 5 maart 2013

Appel en een ei...

Vorig jaar kwam ik al blogspottende her en der langs en zo ook bij het leuke blog van de Gulle aarde die een heerlijk appelbroodje gemaakt had en het recept met ons deelde.KLIKKERDEKLIK en waar ik tooen van dacht, zodra ik mijn nieuwe keuken met oven heb, ga ik het beslist eens maken.
En ondanks dat ik vele, vele inspirerende kookboeken en bladen heb, had ik m daar nog niet in zien staan...zozie je maar , altijd op blijven letten :-)
Ik heb het recept een beetje aangepast, want grotere taartvorm, en gebruikte 300 gr bloem om het broodachtige deeg mee te maken en verrijkte het met een eitje erdoor en melk ipv water....maar dan YUM YUm YUM het is werkelijk geen brood meer te noemen, t is gewoon waarlijk een taartje.

7 opmerkingen:

 1. Het ziet er ook overheerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik zag ´m ook al langskomen, en vond toen al dat ik het eens een keertje uit moest proberen. nu helemaal... Ziet er lekker uit zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het maken duurt langer dan het opeten. Hier krijgt ie niet eens de tijd om af te koelen ;-) Leuk dat je hem ook hebt gemaakt en bedankt voor het geklikkerdeklik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oog lekker uit...wat een gezellig blog om te volgen..blessings soraya

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...