dinsdag 26 februari 2013

Waar was ik...

IK was bevangen, bedolven en gevangen.....
Na zo'n zalig weekje niksen, of eigenlijk tijdens....stapelden de wasbergen zich in de spelonken van mijn huis op ( en eigenlijk overal waar ik keek), schone was, al dan niet nog op te vouwen of, juist al gevouwen en wachtend om uitgedeeld te worden, vieze was, voor in de machine, natte was om opgehangen te worden.
Het stof van zo ongeveer de hele winter daalde massaal neer, veel van het speelgoed, wat braafjes in (ON) handige stapeldozen zat, werd tevoorschijn gehaald en er werd meegespeeld( das altijd een hoeraatje waard) en liep 's avonds niet zelf terug de doos is.
Stapels lekker leeswerk, voor de kindjes, en ook voor mijzelf, tijdschriftjes, boeken, kookboeken  !! en culinaire tijdschriften had ik om me heen verzameld, ik was van plan mijzelf eens lekker door de stapels heen te worstelen, en ehm deels is dat ook gelukt, maar ook die stapels ...sluipen niet terug de leesmand in.
Het rommelde maar op/aan om me heen ....
Even bewijsstuk A: heerlijke kruidige Marrokaanse vega-soep ( uit de delicious) van kikkererwt en linzen, alles zelf geweekt, en gekookt, echt Verrukkelijk!!!! en ehm pas bij de tweede kom dacht ik eraan even een foto te schieten.
Naja, het monster wat (perfectionisme in de) huishouding heet is zo'n beetje weer getemd....... tot de volgende keer ben ik bang, ik probeer het wel (eens) , maar ben geen 100% echte FLY-lady alhoewel hun leuze (first love yourself) en hulpzame babysteps enzo voor mij wel regelmatig inspiratie bronnen zijn.

3 opmerkingen:

  1. Ik kan je zo goed volgen Sillie wat die was en huishouding betreft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echtgenote heeft zorg voor haar schoonmoeder (mijn moeder dus).
    Ik moest dus zelf iets scoren. Heb 500 gram paaseitjes gekocht in plaats van een warme maaltijd. Had dus eigenlijk even om moeten fietsen via Julianadorp... Ziet er lekker uit, die gekikkerde vega-soep!

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...