Sprookjesachtig

Wij werden verrast bij het ontwaken met een prachtig witte winterwereld, daarbij scheen het zonnetje ook nog eens heerlijk. Dus het was heerlijk licht en fris en het leek ons verkwikkend om een strandwandeling te maken.
Alwaar het KOUD was...brrrr echt enorm koud, op het strand lag gewoon ook nog behoorlijk wat sneeuw en ondanks heldere zon, was het toch snijdend koud......
En onze kleine kinderen genoten eerst nog erg van de sneeuw en voetsporen maken en elkaar volgen in de voetsporen....op het strand waren handschoentjes en laarsjes/voeten/sokken op wonderbaarlijke wijze, "zomaar" weer nat geworden van het zeewater en liepen ze te jammmeren van de kou.
En ik moet zeggen, ik ben heus geen pieper, maar ook ik vond het vreselijk koud brrrrrrrr.
Helemaal verkleumd thuisgekomen een makkelijke franse plaatpizza gemaakt, een echte pissaladière met gekarameliseerde ui, yum yum . Hier het recept Klikkerdeklik. ( oplettende kijker ziet inderdaad een lijntje lopen op een afbakend stuk, zonder enge olijven en oh zo vieze ansjovis, voor de kinderen/zeurpieten die denken dat ze dat niet lusten)

Reacties

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk