zondag 10 februari 2013

Sprookjesachtig

Wij werden verrast bij het ontwaken met een prachtig witte winterwereld, daarbij scheen het zonnetje ook nog eens heerlijk. Dus het was heerlijk licht en fris en het leek ons verkwikkend om een strandwandeling te maken.
Alwaar het KOUD was...brrrr echt enorm koud, op het strand lag gewoon ook nog behoorlijk wat sneeuw en ondanks heldere zon, was het toch snijdend koud......
En onze kleine kinderen genoten eerst nog erg van de sneeuw en voetsporen maken en elkaar volgen in de voetsporen....op het strand waren handschoentjes en laarsjes/voeten/sokken op wonderbaarlijke wijze, "zomaar" weer nat geworden van het zeewater en liepen ze te jammmeren van de kou.
En ik moet zeggen, ik ben heus geen pieper, maar ook ik vond het vreselijk koud brrrrrrrr.
Helemaal verkleumd thuisgekomen een makkelijke franse plaatpizza gemaakt, een echte pissaladi√®re met gekarameliseerde ui, yum yum . Hier het recept Klikkerdeklik. ( oplettende kijker ziet inderdaad een lijntje lopen op een afbakend stuk, zonder enge olijven en oh zo vieze ansjovis, voor de kinderen/zeurpieten die denken dat ze dat niet lusten)

3 opmerkingen:

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...