Dierenvriendjes

Ook onze kleinste word al groot en ze kijkt elke dag even op alle stoeltjes van groep1/2 van de basis-schoolgroep waar kleuterbroer zit, in de hoop, of eigenlijk meer, in de overtuiging dat vandaag haar naam ergens opstaat en zij dus ook naar school mag. Maar nee, het duurt een klein half jaar tot ze 4 word, dus haar naam staat nog nergens op de stoeltjes.
Dan gaat ze dus maar weer blij mee naar huis, waar ze zich verbeeld dat zij de (prinsessen) poezenmoeder is, en poes de hele dag op schoot moet zitten of lekker word toegedekt met lapjes en een kusjes krijgt, omdat poes gaapt, dus moe is en een slaapje moet doen.

Reacties

  1. Volgens mij is zij een heel goede poezenmoeder! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, een siamees. Zou ik ook wel weer willen hebben (minus de stembanden dan he? Want -man- wat kunnen die beesten herie maken ;))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat schattig... Jammer dat ze niet bij onze peuter zo op school komt! Gezellig... Hoewel hij dan weer niet zo'n poezenvader is...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schatjes!! Zeg, moest de hond er niet bij, haha. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat n lieve foto met die staart zo op haar hoofd. Haar kin zit precies tussen de oren van dat beest.

    http://joymaakt.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh leuk zeg... zo samen...over twee weken krijgen wij eindelijk ook weer een poes..jippie.. eens zien..of de kleine man een poezenvader zal worden..hij wil al zo lang een poes en nu kwam er een op ons pad...mijn stiefbroer verhuist naar china .. dus tja geef de poes maar gauw hier...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk