Haai geworden

Het is nog donker en terwijl kleuterzoon piept en kermt dat hij niet naar school wil, OMDAT peuterzus ook elke dag fijn bij mij thuis mag blijven, worden door mij zijn broodbakjes, drinkflesjes en schooltassen gevuld. Waarbij het fruit liefst vermomd als gevaarlijk dier, of juist prinses meegaat in de tas.( dan hoeft hij geen naam erop, en weet hij toch welke van hem is )
Vandaag kreeg ik door dat gepiep en gezeur op de vroege morgen als goede inspiratie en als snel werd een onschuldige banaan getransformeerd in een gevaarlijke en valse haai met een enorme bek vol scherpe tanden en geniepig booskijkende ogen. Blijmoedig word mijn werk weer bewonderd en zeer goedgekeurd door kleuterzoon en peuterdochter. En blijkbaar word je wat je tekent, net zoals je hond op de baas gaat lijken of juist andersom :-) en teken je wat je word.....
Want een paar uurtjes en wat vervelende telefoontjes, puberzoon-met-te snel-rijdende-scooter- en de weekboodschappen later, voel ik me zo ongeveer die haai.
Kom niet in mijn buurt want ik ben vals en ik bijt.....grrrr.....
Dan ga ik nu maar kracht en rust tekenen, want daar ben ik wel even aan toe.

Reacties

  1. O, werkt dat zo? Dan ga ik even een creatieve moeder tekenen. DIe van mijn krijgen gewoon een voorgedrukt naamlabeltje op hun etensbakjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig groeien puberzonen over hun pubertijd heen ...... ooit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Krijgen we die tekening misschien nog te zien? Want daar ben ik nu erg benieuwd naar... (en misschien helpt het dan ook als je er een tijdje goed naar kan kijken)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik blijf uit je buurt! Hoewel ik mij vandaag ook al zo gevoeld heb...peuterpuberdochters.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. het fenomeen fruit be-tekenen of leuker maken was mij geheel nieuw tot een paar maanden geleden eigenlijk. Maar het schijnt er bij te horen idd om een tekening op die banaan te tekenen! Ik moest er wel om gniffelen toen ik dat voor het eerst zag bij die kinders op school

    BeantwoordenVerwijderen
  6. leuk hoe je het aanpakt met het fruit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. merula:grappig genoeg deed ik banaan betekenen bij mijn oudste 2 kinders ook al, om het meenemen der fruit->school te stimuleren ( en mijn oudste zoon is nu 18) maar tegenwoordig moeten ook de mandarijntjes eraan geloven ;-) en wellicht door de reclame van chiqita bananen? waar toen stickertjes oogjes bijzaten?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Net puberdochter uitgzwaaid, die 1 minuuut van te voren nog iets wilde printen wat niet lukte en oudste zoon had pas nog een fikse boete voor te hard rijden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. >:( haaien zijn niet vals , het zijn mooie dieren en zonder hun valt de voedselketen uit elkaar en gaan we allemaal dood!!!
    ik ben blij dat ze er zijn en ze bijten je echt niet snel hoor dat heeft bijna altijd wel een goeie reden ik weet het ik heb er mee gedoken
    gtjs 14jarig meisje...:)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk