't is weer voorbij....

Het is weer voorbij onze vrije dagen, de kampeer-vakantie ook al weer een paar dagen hoor.(maar toen was het in ene echt zomer en te warm om te bloggen). En omdat ik nagenieten zelf altijd zo heerlijk vind, komen hier gewoon nog even wat terugblikken van onze kampeer-vakantie. Kamperen vind ik echt heerlijk, mocht iemand zich afvragen waarom in hemelsnaam, nou een klein voorbeeldje dan: Gewoon AL die tijd niet gestofzuigd (ofzo), ZOOOOOOooo heerlijk...het buiten leven, de kinderen die de hele dag in een zwembroekje lopen
kampvuur
aan de rivier.... En voor de dagen dat het allemaal niet zo sprookjes-achtig ging, ziehier mijn geheime wapen, voor slechts luttele eurootjes (bij xenos vandaan dus kan t nooit duur zijn nietwaar) was ik in het bezit van deze pannekoekomdraai- spatel. Tenminste dat lijkt het, maar niet alles is wat het lijkt. In werkelijkheid is het de magische-beter-humeur-en-lach-toverstaf, en ik kan zeggen, hij werkt! :-)
Er waren genoeg leermomentjes: bijvoorbeeld,terwijl de 3 oudsten met manlief een dagje gingen kajakken, samen met mama de kabouterwas doen, wat kaboutervrouwtje heel leuk vond, maar pfffffff zo'n molen wat een snertding, k heb er thuis al geen.Deze zat bij de koop van de vouwwagen blijkbaar inbegrepen.( en ik begrijp wel waarom ze deze erin hadden laten zitten ;-) )
maarja dat voorkomt het vergeten-was-syndroom wel:
We gaan zwemmen bij de rots, naja, we.....ik mocht niet mee...
Dan nog wat, t ene jaar worden ze bakvis, en dan kun je t volgende jaar zo ongeveer met de vliegenmepper(die zat ook in die vouwwagen, kijk dat snapte en waardeerde ik dan weer wel) erachter aan lopen,om ze weg te meppen........Als strontvliegen om een verse dampende drol, zo zoen?/mden opgeschoten jongens om mijn bakvisje.

Reacties

  1. Ze heeft zo haar manieren om ze op een afstand te houden... of nee, dat was natuurlijk tegen jou met mepper! Heerlijk gek mens...
    Dat vergeten-was-syndroom, daar moest ik ook om lachen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha dat vond bakvisje vast wel leuk!
    En nu weer een beetje opgeladen om thuis weer lekker te stofzuigen enzo?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeeee wat jammer! Gelukkig hebben jullie de foto's nog :D
    Succes met aanpassen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je had ze ook een mep kunnen geven met die toverstaf van je... ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk