woensdag 2 mei 2012

t is stil

Het is vreselijk stil in mijn huis. Manlief en kids zijn sinds zaterdag op vakantie in Duitsland met een hele bende fam. er ook nog bij. En ik ben thuis gebleven, omdat mijn vader nog steeds in t ziekenhuis ligt, hier ver ver vandaan en mijn moeder en ik nemen daar elke dag een kijkje.
En ik krijg regelmatig telefoontjes en/of smsjes van mijn liefjes. Die het best leuk lijken te hebben evengoed zo zonder mij ( hoe bestaaaaat het he?? )
Men was naar een dierenparkje geweest waar leuke dieren waren, geitjes en weet ik al wat niet meer tamme dieren, die mij overigens niet zo tam leken, of ten minste 1 wild dier liep er tussen, want er was een ezel, tja die zijn ook wel dom blijkbaar, die nam een hap van mijn allerliefste jongste kleine dochter....SNIK....
Maar wat denk je? Belt manlief de volgende dag dat ze naar een wolf-kasteel-park gingen, waar dus wolven lopen....ik werd er op afstand al niet rustig van.
(foto van het ww)
Oh en ik voel me dus ook ietwat melancholiek, zo allenig, wat ehmmm ergens goed voor is aldus de FLOW.
Ik noem er eventjes 1:
Het is een moment van bezinning en reflectie in onze jachtige maatschappij, je stijgt boven de tijd uit en komt even tot jezelf....
Tja....

5 opmerkingen:

 1. Dan kun je je best verloren voelen hè, zo helemaal alleen thuis! Maar ergens in die oorverdovende stilte, zit rust. En die komt vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het doet je vast goed, uiteindelijk.
  Maar wat een rund van een ezel... wat zeg ik nou weer? Ik bedoel natuurlijk wat een konijn, die ezel. Zo'n beest eet toch gras? Echt niet slim nee. (Neem aan dat 't bij sabbelen bleef?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm...ik geloof dat ik hier ook heulemaal nie blij van zou worden. Alleenig thuis, berichten van wilde dieren die lieve kleine poepies aan hun poepie knagen, ieks. Mijn poepie kreeg vandaag toevallig een duw van een ezelneus tegen haar poepie (joh, ga es aan de kant kind!) Ezels hebben een kinderkontjescomplex?? Wat lief dat je je ouders steunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weerwolven?! Ieks...

  Ach, weet je, het is fijn te horen dat ze het naar een zin hebben en zelf even je handen vrij te hebben voor andere zorg nu. Maar kan me zo goed voorstellen dat je ze mist. Gaat het een beetje met je ouders, naar omstandigheden?

  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...