heerlijk

de eerste zelfgemaakte aardbeienjam van het seizoen, een zomers gevoel krijg je daarvan.( want van het weer kreeg ik dat de afgelopen tijden nog niet echt) Maar vandaag wel hoor!
Ik kon er nog net een fotoootje van maken, voordat het verdampt.
Want ze zijn er nogal dol op....

Reacties

  1. Hihi... grappig! Ik ga dit maar niet aan Mirte laten zien, die zeurt al een aantal weken om zelfgemaakte aardbeienjam. Maar vorig jaar heb ik goedkope B kwaliteit aardbeien op de kop getikt en de jam daarvan gemaakt. Daar is het nu nog iets te vroeg voor, dus helaas moet de dame het geduld opbrengen tot ze van de koude grond komen en dan : ) Geniet er lekker van!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dure grap.... of heb je een aardbeienboer / aardbeientuintje op het zuiden zonder slakken? :D
    In elk geval zal het heerlijk smaken, geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. k heb een aardig groenteboertje die altijd met wat extraatjes voor mij aankomt ( deze x dus wat echt rijpe aardeitjes)

      Verwijderen
  3. Kan ik me voorstellen ;o) Héérlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als ik jam maak van aardbeien doe ik er altijd een deel rabarber door. Dan vinden we het wat frisser. Maar hier in het Noord Oosten van het land is zelfs in onze koude kas nog geen rood aarbeitje te bekennen. Het is hier met alles laat. Net sla uit de koude kas kunnen we volop eten. Om een voorbeeld te geven; de sering bloeit net en van de lelietjes van dalen kan ik voor Hemelvaart net een bosje plukken.
    Hartelijke groet en tot laters
    Gerrie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk