donderdag 22 maart 2012

het gerimpelde appeltje uit mijn werk- tas

De dagen dat ik aan het werk ben op de zaak neem ik altijd braaf eten en ook fruit mee. Maar ehm het fruit komt regelmatig een keer niet uit mijn tas. En dan vergeet ik het. En een volgende keer grijp ik blind in mn tas op zoek naar een pennetje ofzo en boor dan zo met mn duim in, helemaal verrot.
Of nog een stadium verder, heeft het zich al geheel en al uitgesmeerd over de inhoud van mn tas.
Dus ik neem bij voorkeur appeltjes mee, die blijven nog het beste kwa structuur.
En ander fruit neem ik in bakje mee. Maar ik vergeet ze gewoon nogal vaak dus, soms door drukke werkzaamheden.En ik vind het echt zo vreselijk smerig als er weer eens iets he-le-maal verrot door de spullen van mn tas gesmeerd zit, neem me elke keer weer voor mijn leven te beteren, wat ik ook weer ehm vaak vergeet...
Maar nu kwam ik vandaag tot mijn schande weer een nogal gerimpeld appeltje tegen in mn tas. je weet wel zo-eentje die echt niemand meer op wil eten, zelfs niet als ie geschild is.
-schaam-schaam-schaam-
Nou kwam ik gisteren zomaar klikkerde klik op deze leuke site:http://www.leukelunch.nl/home/20 en besloot mijn eigen versie van die volkorenappelmuffins te maken, dan hoefde ik de oude appeltjes niet weg te gooien ( ja ik vond in de fruitschaal een gerimpeld zusje van de appel liggen) en tevens stond in de koelkast een restje appelsmoes, die ehm echt gebruikt moest worden. Oh en ook nog 4 worteltjes lagen daarnaast in de koelkast naar me te loeren. Even gerapst en hops er doorheen. Voor de rest een laatste beetje waldkorn-meel uit de broodbak-kast en in de walnoten had ik geen zin, die moest ik dan eerst nog kraken, dus die heb ik lekker weggelaten. Het is werkelijk zo klaar.
Tijdens het doorroeren zei mini-dochter t al, t lijkt net poep.( Jah idd )

En ook het resultaat:
smerig lekker !
Ik ben benieuwd of er vanavond als ik thuiskom, nog iets van dit moet ik nu zeggen afgekeurd of gezond?  lekkers over is.

7 opmerkingen:

 1. Die zien er poepie-lekker uit! En ondanks alles klinkt het nog allemaal gezond ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me een banaan herinneren die ee half jaar in een tennistas heeft gezeten. Dat was heeeel apart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o oew...... dat gevoel dat je inderdaad met je vinger zo daar in prikt. Ik had vroeger (jaja als kind) wel na iedere schoolvakantie een zakje met verschimmeld brood in mn tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb in mijn werktas een keer een mandarijntje laten zitten, die was helemaal ingedroogd tot een pinpongbal, kei en keihard. Heb 'm nog een tijd bewaard het was zo kunstig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er in ieder geval erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eenmaal gebakken zien ze er wel lekker uit, maar het deegstadium oogt dubieus...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo ver laat ik het toch niet vaak komen met mijn 'werkfruit'. Wel jammer als je hier ziet wat voor lekkers je er nog mee kunt maken. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...